Jump to content

kaja

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kaja last won the day on June 16 2012

kaja had the most liked content!

Community Reputation

2 Nøytral

About kaja

 • Rank
  Kylling
 1. Jeg kom på at jeg kunne se på ebay også. Der fant jeg nett som var noe billigere enn det jeg fant på linken over :-) Jeg bestilte et nett der. Så skal jeg klippe opp en gammel hageslange også så lenge :-) Takk for tipset Tufsebua :-)
 2. http://www.killingmo-tonsberg.no/contents/no/d15.html Kan dette være noe som kan holde hauken ute?
 3. Å nei:-( Jeg har akkurat laget ny utegård med fruktnett over der det ikke er tak. Trodde jeg da var sikker. Hadde besøk av hauken i gårkveld. Den kom seg ikke igjennom, men da løp jeg jo ut fra huset så jeg fikk jaget den. Da må jeg ut på leting etter noe sikrere. Noen tips? Hvis de også kommer seg igjennom fiskegarn :-(
 4. Dette er en chabo høne. Nå har jeg fått to nye klukkhøner, så jeg skal prøve å få kyllinger igjen:-) Denne gangen er den ene en DK høne:-)
 5. Da får høna kose seg med den ene søte kyllingen som ble klekket:-)Takk for hjelpa!
 6. Tusen takk for svar begge to. Var godt å høre at jeg ikke skulle gjort så mye mer. Var jo så trist å se kyllingene som nesten var klare for å komme ut av egget :-( Jeg skal ikke gi opp, får håpe på bedre lykke neste gang! Den kyllingen jeg fikk er så fin og spiser og drikker. Hvordan er det å kjøpe noen kyllinger på samme alder og sette inn til klukkhøna?
 7. Har hatt min først klukkhøne. Har bare ruget i maskin en gang før. Nå hadde jeg 4 egg under høna. På dag 21 kom den første kyllingen lett ut av egget. Jeg hadde 1 egg til med hull på kvelden av dag 21. Trodde jeg skulle stå opp i dag med en kylling til under høna, men den var død:-( De to andre eggene var det ikke noe hull på i kveld (dag 22) Kakket et lite hull på begge og det var døde kyllinger inni begge eggene. Jeg prøvde å bry meg mest mulig med eggene, men skulle jeg heller ha gitt kyllingene hjelp? I alle fall den med et hull i egget? Er veldig glad for den lille kyllingen jeg har fått,
 8. Da tror jeg denne hanen bare får leve frem til en av kyllingene blir store nok. Det er ikke gøy å få gjester når hanen kommer i full fart. Hadde han vært av en stor rase hadde han ikke kunne gått løs. Jeg håper jeg får en god hane nå neste gang :-)
 9. Tusen takk for flott link! Jeg har også en sort/hvit plettet chabo, men hun er ikke klukk. Hun som ligger klukk ligger i en liten kasse med ca 10 cm høye kanter. Bør jeg flytte henne ut av den rett før klekking? Har mat og vann utenfor de kassa, men kan vel være at det er litt for høyt for kyllingene de første dagene. Har over 2 uker igjen, så har jo god tid, men gleder meg masse :-)
 10. Jeg har også lyst på en RIR hane etterhvert. Har lest at de skal være rolige og fine. Jeg mistet min fine Wyanedotte hane til hauken i påsken. Nå har jeg en liten Dverg Kochin hane, men han får jeg ikke styr på:-( Han går på bena mine og gir seg ikke:-( Jeg har prøvd mange av rådene mot tøffe haner her, men får han ikke "snill". Noen som har noen gode tips mot tøffe haner? Bra han ikke er av en stor rase, men gleder meg ikke til bare legger...
 11. Klukkhøna er en svart Chabo høne:-) Ser ut som hun gjør jobben bra så langt. Min første klukkhøne:-) Hun ligger på 4 store egg. Ser ut som om det er et fint antall for henne.
 12. Da skal mine også få lufte seg litt:-) Håper bare været holder seg.
 13. Takk for svar:-) Det var egentlig det jeg regnet med, men snakket med en som snudde eggene hver dag. Han er like lite dreven som meg, så ville høre med noen som kan dette:-) Da bør det vel heller ikke være noe fare at vi er borte i 5 dager under rugingen? Har selvfølgelig noen som passer hønene for oss, men da klarer hun seg fint selv. Har bare ruget ut en gang med maskin, så nå gleder jeg meg til jeg kanskje får hønemor med kyllinger:-)
 14. Jeg har fått en klukkhøne for første gang:-) Har ruget frem kyllinger en gang i maskin. Er det noe jeg må hjelpe høna med? Skal jeg vende eggene for henne? Hva med fuktigheten? Noen som har en "oppskrift" på klukkhøner? :-)
×
×
 • Create New...