Gå til innhold

Camilla R.H

Medlemmer
  • Innlegg

    586
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    18

Camilla R.H vant dagen sist 22. februar 2015

Camilla R.H hadde mest likt innhold!

Om Camilla R.H

  • Bursdag 24. sep. 1977

Profile Information

  • Kjønn
    Female
  • Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

14 292 profilvisninger

Camilla R.H sine prestasjoner

Newbie

Newbie (1/14)

39

Nettsamfunnsomdømme

En enkel statusoppdatering

Se alle statusoppdateringer av Camilla R.H

  1. Sent, sent i går kveld hørte jeg en lyd jeg ikke kunne forstå hva var, men etter å ha søkt lenge og vel på YouTube viser det seg at det var en rev! Ser ut som vi har et lite eldorado av dyreliv i skogen her!

    1. Vis tidligere kommentarer  2 andre
    2. Prisilla

      Prisilla

      Så artig :) Vi har litt av kvart her og. Ei ugle har slått seg til ro på tunet så her vert lite frittgåande høns i sommar, ellersk kjem hjorten og beitar på marka rett opp om fjøsen. Hauken er her og men vil tru ugla held han unna :) Synest det er artig med villdyr tett på :)

    3. sullamei

      sullamei

      Jeg bor på gård, og mye skog å utmark rundt oss, men har også E6 på ene siden, Dette hemmer ikke dyra eller oss noe. Synes det er så fint å se vilt dyr. Høneshauk er også her om sommeren, selv om jeg da ikke har hatt høns, Men åkeren har mye husrom for wom å mus, så derfor er nok den har. Reven er jaget ut a stallen, og både elg å rådyr er i nærheten,,Men reven her har ennå ikke vært for forpågående. Men vil vel kansje se mer til den i vær og sommer. Hjelper nok noe på at her finnes 4 hunder,...

    4. Camilla R.H

      Camilla R.H

      Ja, det er spennende med ville dyr! :) Vi venter nå i spenning på at våren skal komme skikkelig. Det er et gammelt hi bare 300 meter oppi skogen. Arti å se om det blir tatt i bruk i år, og av hvem! ;) Men da kommer jeg muligens til å sove med et øye åpent i tiden fremover... :)

      Jeg så bildet ditt av ugla i siluett - blir nesten litt misunnelig for jeg har bare sett ugle én gang. ;) Men kjedelig for hønsa da..

×
×
  • Opprett ny...