Jump to content

Camilla R.H

Medlemmer
 • Content Count

  586
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Status Updates posted by Camilla R.H

 1. Morsomt at araucanahøna nå har begynt å verpe! Det beste var vel kanskje eldstemann sin reaksjon på egget - mamma, det er ganske ekkelt at du legger et råttent egg på kjøkkenbenken! ;)

  1. Show previous comments  2 more
  2. Camilla R.H

   Camilla R.H

   Mitt var også lite; 41 g, men synes egget var litt for grønt, så eggfargen burde kanskje blitt jobbet litt med..

  3. pippa

   pippa

   Blir en litt lysere grønnfarge når eggene øker i vekt :)

  4. Camilla R.H

   Camilla R.H

   Hm, da blir det spennende å se utover våren da. Men jeg reagerte litt på fargen på rugeeggene også. Mer grønne enn turkise. Men fuglene som kom ut synes jeg ser ganske bra ut, så kan jeg jo se om jeg på sikt vil forsøke å forbedre eggfargen også! ;)

 2. Sent, sent i går kveld hørte jeg en lyd jeg ikke kunne forstå hva var, men etter å ha søkt lenge og vel på YouTube viser det seg at det var en rev! Ser ut som vi har et lite eldorado av dyreliv i skogen her!

  1. Show previous comments  2 more
  2. Prisilla

   Prisilla

   Så artig :) Vi har litt av kvart her og. Ei ugle har slått seg til ro på tunet så her vert lite frittgåande høns i sommar, ellersk kjem hjorten og beitar på marka rett opp om fjøsen. Hauken er her og men vil tru ugla held han unna :) Synest det er artig med villdyr tett på :)

  3. sullamei

   sullamei

   Jeg bor på gård, og mye skog å utmark rundt oss, men har også E6 på ene siden, Dette hemmer ikke dyra eller oss noe. Synes det er så fint å se vilt dyr. Høneshauk er også her om sommeren, selv om jeg da ikke har hatt høns, Men åkeren har mye husrom for wom å mus, så derfor er nok den har. Reven er jaget ut a stallen, og både elg å rådyr er i nærheten,,Men reven her har ennå ikke vært for forpågående. Men vil vel kansje se mer til den i vær og sommer. Hjelper nok noe på at her finnes 4 hunder,...

  4. Camilla R.H

   Camilla R.H

   Ja, det er spennende med ville dyr! :) Vi venter nå i spenning på at våren skal komme skikkelig. Det er et gammelt hi bare 300 meter oppi skogen. Arti å se om det blir tatt i bruk i år, og av hvem! ;) Men da kommer jeg muligens til å sove med et øye åpent i tiden fremover... :)

   Jeg så bildet ditt av ugla i siluett - blir nesten litt misunnelig for jeg har bare sett ugle én gang. ;) Men kjedelig for hønsa da..

 3. Hohoho mine søte små hanekyllinger på 6 uker gjør sine første spede forsøk på å gale! De er så søte der de strekker hals og hylepiper!

  1. pippa

   pippa

   Hehe..bare vent til de kommer stemmeskifte ;) Da erdet en salig konsert :))

  2. Camilla R.H

   Camilla R.H

   hahaha det kan jeg tenke meg! :D

 4. Nå angrer jeg litt på "prosjekt melorm-farm".. Det kravler og kryper av mengder av biller i terrariet! Usj!!!

  1. s_monica_joh@hotmail.com

   s_monica_joh@hotmail.com

   Da har du lykkes helt i første stadiet!! Må ikke gi deg...er faktisk ganske...skulle aldri tro jeg ville si dette...fasinerende å se alle stadiene i prosessen..:) Hm..jeg tror jeg har blitt gal...fasinert av melormfarm...hihi..:D

  2. Camilla R.H

   Camilla R.H

   Det er bare et problem; jeg har billefobi! :o

   Skal ikke påstå at jeg er så tøff når det gjelder andre småkryp, men når det gjelder biller får jeg hetta. Dette er det gjerrigknarken i meg som har presset frem! ;) Blir jo fryktelig dyrt om jeg skal drive å kjøpe melorm til 50 øre stk - er jo ikke så mye mat i de larvene så det går jo fort noen.. Morsomt å gi også - de er jo gale etter det!

 5. I går var hønsehauken på visitt. Han tok en høne, men nå kan jeg i hvertfall skilte med at jeg har holdt en hønsehauk! Leit med Feefee, men utrolig flott fugl!

  1. hønsemann

   hønsemann

   har også hat besøk av hønsehauken men den fikk jeg ikke se :(

  2. Camilla R.H

   Camilla R.H

   Uff, fikk den gjort stor skade?

   Her var det et område av luftegården som var uten nett pga bikube, og der stupte den inn. Tok en dverghøne

 6. Juhuuuu! Da er det klekket en liten vaktel i rugern! Guuuud så spennende! Mye større enn jeg trodde da...

 7. Her har Brahma-damene gått amok i verpemodus! To høner og fem egg på litt over et døgn! Ante ikke at det var mulig! :o

 8. Kjenner jeg er ganske sur på posten nå! Ikke bare har de tydeligvis sendt posteggene mine land og strand rundt i en uke, men esken var i tillegg krønsja i ene enden! :(

 9. Fineste Signe er nå mamma til 5 små dunballer! Ingenting er som nytt liv, og hvordan hønemor hegner om de små.

 10. Da har vi 4 små vaktelkyllinger som fyker rundt i kyllingkassa! Herregud så søte de er! <3

 11. Åh nå er jeg så glad; ser ut til at jeg får en hel haug med gjennomsiktige plastplater - da vil halve utegården få tak - uten at vi mister noe av lyset! :D

 12. Flinke lille hanekyllingen på 8 uker skremte skjæra på flukt da hun prøvde å få seg litt rips! Tror han kan bli en flink beskytter av flokken! :)

 13. Jeg trodde melorm-prosjektet mitt var gått ad dundas, men når jeg skulle kaste noen gamle epleskiver så jeg at korn-"strøet" rørte på seg. Mengder av bittebitte små melormer! :D Nå må de bare vokse seg store så blir det fest i hønsegården!

 14. Endelig hjemme; sjefshanen varslet like godt mat straks han så meg. :) Kyllingene har vokst og ikke så det så helt ille ut i hønsehus og utegård heller. Godt å komme hjem fra ferie til en klukkende velkomst!:D

 15. Endelig kom det første vaktelegg! Guttungen på 6 jublet, for så å si; jeg synes jeg skal få alle eggene hennes for hun er vennen min! Hihihi gutt med sansen for delikatesser! ;)

 16. Æsj, da har jeg fått besøk av den første hjortelusflua. *Grøss!* Da er det høst, folkens...

 17. Ja, da har "vi" lus igjen da. Kjenner jeg kribler og klør over hele kroppen! :( Godt jeg er forberedt med så fine remedier fra gamebird! ;) i kveld blir det pudring av høns!

 18. Uff, nå håper jeg de snart er ferdig å sprenge over gata! Tre dager på rad med alarm, dunder og brak. Ser at fuglene er ganske stresset av bråket..

×
×
 • Create New...