Gå til innhold

Høna på skauen

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Høna på skauen vant dagen sist 3. juni 2012

Høna på skauen hadde mest likt innhold!

Profile Information

  • Kjønn
    Female
  • Bosted
    Østfold

Høna på skauen sine prestasjoner

Newbie

Newbie (1/14)

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bare den blå som er blanding, den andre er rein DK. Men syns også den blandings høna/hanen er så nydelig. Så håper virkelig det er ei høne☺
  2. Da håper jeg på det;) men hvis de er høner og ca 24 uker er det vel snart så de legger egg??
  3. Noen som kan se om dette er en høne eller hane?? Er en blanding mellom silke og DK. Har vært helt sikker på at dette har vært en hane, men ble plutselig litt usikker er ca 24 uker.
  4. Takk for svar men var nok dessverre for seint for denne frøkner her vi lot hu slippe i går da hu ikke ble bedre og det var tydelig at hu ikk hadde det bra. Men hva kommer tilstoppa kro av?? Noe hu har spist??
  5. Takk for svar. Hu er. Ca 4-5 mnd spiser og drikker, har klare fine øyne og ser veldig sunn og frisk ut egentlig. Men hu ligger nesten hele tia, virker frem tung, har dårlig balanse og detter og blir liggende på sia. Hu har en litt hard "kul" litt høyt på brystet beina er helt i orden.
  6. Lurer på om jeg har fått mareks, kjøpte meg tidlig i vår 10 kyllinger har nå igjen 3:( de ser helt friske ut for så og bli litt ustødige til og bli liggende og vi må bare ta de... Men syns det er så rart at det går så langtid mellom hver gang. Nå har den siste høna i flokken blitt "syk" hu er blitt så stor at det er nok rett før hu begynner og legge egg. Men de siste dagene har hu ligget mye og i går begynte hu og "tippe". Hva tror dere?? Er det Mareks og isåfall hva gjør jeg. Syns det er en av de andre ungdyra som begynner og gå litt rart også, må jeg ta alle?? Setter veldig pris på svar og gode råd.
  7. Den tredje døde også. Men de Tre som er igjen er veldig pigge.
  8. Avføringa ser helt fin ut. De har ikke hatt nærkontakt med de andre hønene. Men ja de hadde veltet vannskåla forrige dagen, kan det ha noe og si at de har stått i vann?
  9. har 6 dverg kochin kyllinger som ca 2 uker gammle.... Har vært friske, raske og spist godt. I dag fant jeg en død, så døde en til og nå prøver jeg og redde nr tre=( Hva gjør jeg galt? De har varme lampe, undulatsand, vann og mat... De siste tre virker fortsatt veldig pigge og fine... De har stått i hønehuset i eget bur, kan det ha blitt for kaldt, selv om varmelampe har stått oppå? Glad for alle svar!!!
  10. Har nå dverg kochin 5 høner og 1 hane... men er så DRITT lei at de hønene blir klukk hele tia... Er klar over at det er deres natur og alt det, men jeg vil ikke ha kyllinger hele tia. Nå feks ligger 4 stk klukk... Og da blir det ikke mye egg akkurat... Men noen som har noen tips til hvilke rase som "passer" sammen med kochin?? Har ikke så stor ute gård så kan ikke ha kjempe store høner... Blir veldig glad for tips=)
  11. KAn du ikke sende meg en mail med telefon nummeret ditt? Cam_131@hotmail.com
  12. DEt hadde vært kjempe fint, er jo ikke mer en en 30 min kjøring:) er du hjemme i dag?
  13. DA er den lille behandlet, og lusa bare datt av den. har nå undersøkt for og få tak i en kompis til den, men dårlig respons ennå. MEn hvis jeg ikke får tak i noen tar den Veldig skade av og være ene barn?
  14. Tusen takk for svar... Hva skulle jeg gjort uten dere=) Da skal den lille kyllingen og resten av høneflokken bli behandlet.
×
×
  • Opprett ny...