Jump to content

Zofia

Medlemmer
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Zofia last won the day on June 3 2014

Zofia had the most liked content!

About Zofia

 • Birthday 06/06/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Steinsland, Bryne

Recent Profile Visitors

6,802 profile views

Zofia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Har prøvd litt av hvert her, men på dyrene bruker jeg kun smite/luspulver fra Gamebird. Innredningen går jeg hardere til verks med, men vær forsiktig med dyrene. Forebygger med tette (fuglefrie) utegarder og Stalosan og Smite i strø.
 2. Zofia

  Belgian d'Uccle

  Ser nok ut som en fotbefjæret dverg dette ja (som det heter i Norge)
 3. Få deg en chick box fra gamebird. Verpekasser der eggene triller vekk og ned i en beholder. Eggspising er "smittsomt" så pass på så du ikke får flere.
 4. På gamebird.no har de en plastkasse som er helt fantastisk!!
 5. Har du dampvasker? Har funket her hos meg. Ville prøvd å få de vekk uansett om du bygger nytt, så du ikke får det over i det nye huset. Liten sjangs for å få det over, men verdt å passe på. Kan og prøve chockspray, men det går over på egg, så de må kastes.
 6. Zofia

  Bier

  Noen andre her som driver med bier? Har tenkt å starte opp til våren, hadde vært gøy å sett hvordan dere har gjort. (Rogaland)
 7. Holde det rent både ute og inne, og fritt for villfugl. Jeg bruker og Stalosan, Smite og lusepulver i strøet til mine. Tips til helse og velvære; sandbad og aktiviteter.
 8. Mine silker vaglet ikke eller gikk ikke inn på kvelden. Bar å løftet de frem og tilbake og opp i evigheter å va møkklei. Kjøpte ei MEK-høna, å hu lærte de å både vagle å gå inn. Men trur det er veldig indivuelt
 9. En kollega kom over disse idag morges i hagen sin. Noen som vet hvilken rase det er?? Har aldri sett sånne på Bryne før
 10. Er det noen her som har både store og dverg?? Har ruget alle i samme maskinen, så nå vet jeg ikke hva som er hva Har ringet alle med dverg, men tenkte de skulle få slippe gå med 4 ringer Noen som har fasiten på når jeg kan se forskjell??
 11. Husk å sjekke at det ikke tetter seg bak. Vask med litt lunket vann hvis det klumper seg. Sjekk at alle får i seg mat og vann, det går fort nedover med så små. Ville nok droppet høyet, ellers ser det ut dom om dette skal gå godt hvis du bare gjør som Asbjørg sier. Fortsatt god påske og Lykke til :-)
 12. Du kan i utgangspunktet ringe hva som helst, men hva som er moralsk riktig er jeg usikker på. Det må jo være dyr som følger standarden, og du må være medlem i NRFF. Ringene koster jo, så ikke vits i å ringe hvis du ikke har tenkt å stille er min meining. Jeg har nå spurt alle som jeg har kjøpt kyllinger hos om det er greit. Skal de ikke brukes til utstilling finnes det ringer i forskjellige størrelser på Gamebird som taes av og på. Jeg bruker de i tillegg til de faste fotringene fra NRFF for å skille klekkinger/stammer.
×
×
 • Create New...