Jump to content

1977kjetil

Medlemmer
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

1977kjetil last won the day on October 4 2015

1977kjetil had the most liked content!

Community Reputation

6 Nøytral

About 1977kjetil

 • Rank
  Kylling
 • Birthday 05/04/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Heggedal/Asker

Recent Profile Visitors

8,480 profile views
 • HW.

 1. Har en sånn fungerer bra, så lenge man har riktig temp på vannet. noe man må ha. Jeg kjøpte min på ebay. ca 200kr + frakt.
 2. Har tørribbet noen nå, ca 4 månder gamle. Går greit men tar litt tid ca 25 minutter per stk. Takk for svar
 3. Skal slakte endel moskusender. Hvordan gjør dere det? Har gjort det ett par ganger men tar lang tid. Tørribber dere når dere ribber dem? har prøvd med å ha dem i vann 65-70 grader med såpe men syntes ikke vannet trekker nok inn?
 4. Hvor får jeg tak i de da?
 5. Er det noen her inne som kan hjelpe meg å skaffe Ross 308 eller tilsvarende rase. Ønsker fugler som jeg kan fore opp til slakt. Tenker da å begrense kraftfor tilgang og la dem gå å gresse så det blir mere smak i kjøttet.
 6. En Tysker som bor i Skotselv. Tror han bare har de han skal avle på nå, han har nok slaktet resten.
 7. Har hat 2 moskusandrikker som plutselig har forsvunnet 28/12 på ettermidagen/kvelden disse har bodd her i nesten to år nå fra de var kyllinger. Disse gikk fritt ute sammen med endene sine , høner og perlehøner. Disse ble borte uten spor etter fjær eller blod. Har gått et godt stykke rundt for å se etter de uten hel har ikke fundet noen spor etter de. Disse var ikke spesielt flyvedyktige så de kan ikke ha tatt vingene fatt da de var så tunge. Det jeg lurer på er om det er noen andre som har opplevd noe av det samme, virker mistenkelig som noen mennesker har vært å tatt de. Begge forsvant samtidig. Hadde det vært reven ville det ha ligget igjen noe fjær tenker jeg.
 8. Tusen takk for alle svar. Da har jeg vært avgårde å fått byttet de, så nå har jeg 4høner og 1 hane
 9. Tusen takk.. Så vis bronsen har "kuller" i hudfollene på halsen er det hane? Da er alle haner.. Crøllwitzerene er to forskjellige på bildene ja.
 10. Bananesker man får gratis på butikken er fine å bruke, bare teipe netting over hullet på toppen.
 11. Tusen takk for svar ,men blir ikke sikker på kjønnet på de... Har tatt noen bilder jeg tenkte å prøve å legge inn, om noen kan hjelpe.. Er det bare hanen som lager lyd? Mener de er 3-4månder nå, mulig litt eldre.
 12. Når ser man kjønnet på de? Hva ser man etter?
 13. Skaff deg strøm gjerde, kan kjøpes på Biltema
×
×
 • Create New...