Jump to content

gakk

Medlemmer
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Buskerud
 • Interesser
  Moskusand
  Knabstrupper
  Border Collie
  Rex Kaniner
  Lama

gakk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Er det noen som kan fortelle meg holdbarheten på andeegg til mat? Det var en som sa til meg at andeegg har dårlig holdbarhet i forhold til hønseegg???Han snakket om en holdbarhet på rundt 7 dager. Noen som vet? Jeg er ny i gamet når det kommer til andeegg.Og nå legger endene egg hver dag så kjekt å vite Takk
 2. Dette var morsomt og kreativt påfunn.Må prøves. Takk for tips
 3. Hvor finner man info om "godkjente" farger?
 4. Det er en bra bok. Lykke til
 5. Har fått boka mi : Storey`s guide to raising ducks Den virker veldig bra og utfyllende.Det står en del om forskjellige anderaser bla., deriblandt moskus som jeg har.Står også om husbygging,foring,ruging,sykdommer,slakt osv osv....Kan anbefale denne boken. Men er stadig på jakt etter ny input og info så om noen har en bra bok om ender å anbefale så hører jeg gjerne ifra dere......
 6. Jeg har en liten flokk med moskusender.Jeg har foret dem men brød og supplert litt med en type hønsefor.Men har jo skjønt det er ganske så mange typer for å få tak i. Snakket for litt siden med en kar som har holdt på med ender over mange år, og han sa til meg at jeg må kjøpe for som ikke inneholder skjellsand da hannene ikke skal ha dette (får nyresvikt).Men at jeg må ha skjellsand stående utennom slik at huene kan spise skjellsanden. Planlegger også å få andunger til sommeren og kjekt å vite hva disse skal ha også. Derfor lurer jeg litt på hvilke for dere anbefaler/bruker da jeg er litt rådvill??? Har tilgang til både norgesfor og felleskjøpet her jeg bor. Setter stor pris på all tilbakemelding.
 7. Ja en ganske tykk bok, 356 sider.Ble gitt ut en ny versjon av den 2011. Den fåes kjøpt i Norge for 140,- så grei pris det.
 8. Takk for et utfyllende svar. Jeg er også sånn som desperat leter etter bøker som fenger meg på temaer som intresserer meg Jeg fant denne boken du skrev ovenfor på tanum.no så da kan jeg få kjøpt den i Norge. Når du kommer over favoritten din hører jeg gjerne ifra deg igjen. Ellers så har jeg også kommet over en serie bøker som starter på Storeys guide to raising..... (ducks).den er for mange forskjellige dyr deriblant ender.Synes denne virker litt bra da jeg har en bok i serien fra før på lama.
 9. Takk for svar.Sendte mail til Dagfinn ang bøker.Han hadde ingenting inne nå,men skulle ta inn noen fra danmark mot våren.
 10. Jeg lurer på om det er noen som kan anbefale noen gode bøker om ender? Har selv moskusender og kunne godt tenke meg å lære mer om disse. Takk for svar.
×
×
 • Create New...