Jump to content

Birdman

Medlemmer
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Birdman last won the day on March 14 2014

Birdman had the most liked content!

Community Reputation

9 Nøytral

About Birdman

 • Rank
  Ungfugl
 • Birthday 10/22/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://netlandoppdrett.webnode.no/

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Hellvik

Recent Profile Visitors

6,905 profile views
 1. Australorps, Sussex ville jeg anbefalt, de dekker det meste av dine kriterier vil jeg si. Ellers er Maran også en fin rase med brune egg og som voksene er det bra med kjøtt også. Skal du ha egg på vinteren også må du i det minste ha ekstra lys og blir det kaldt lenge vil de nok trenge varme også for å fortsette eggleggingen. Det gjelder alle raser. Utover dette vil jeg om det er mulig anbefale deg å ha en hane til flokken din. Det kommer jo an på hvor du bor med tanke på naboer og slik. Han er ikke bare god for å befrukte egg, men også passe på damene sine. Han holder også ro og orden i flokken.
 2. Birdman

  New hampshire

  Har du noen kontakt info, eller vet hvor jeg kan finne noe? fant bare noe avis artikler og seff fra utstillingen
 3. Birdman

  New hampshire

  Etter nok en vinter med å ha mistet så å si alt jeg har av dyr setter jeg nå i gang med det som kan bli mitt siste år med høns og fugl generelt. Har hatt Maran, Sussex og Welsumer før, jeg lurer på hvordan New Hampshire er i forhold til en eller flere av disse rasene og hvor enkel er den å få tak i, er det mange som har den. Har lest noe om den på nett, forskjellige sider rundt om.Fakta om rasen som størrelse og hvordan den er som egglegger osv. finnes det mye om på nett Jeg ønsker å høre hva slags erfaring dere har med rasen og hva dere syns om den. Jeg ønsker høns som legger nok egg for en famille og som er passe å ha i gryten når de er klare for det, eller om de er overskudds haner Antall dyr i flokken jeg vil er ca. 1. 6
 4. Det kan også være snakk om Regal Red eller Bourbon Red. Om noen har eller vet om eller har hørt om noen som har kalkuner med et av disse navnene blir jeg veldig glad om noen tar kontakt. Allså Regal Red, Bourbon Red eller Red Ardennes
 5. Red kalkun Ardennes, er det noen her som har denne typen eller vet om noen som har. om du bare har hørt om noen som har den er det positivt. Dindon rouge des Ardennes på fransk tror jeg det er.
 6. Leste at moskus andrikker vokser fra huene når de begynner å bli noen uker gamle, stemmer det for andre raser ender også? Tenker generelt.. Alle ting som kan hjelpe å kjønnsbestemme de før de når kjønnsmoden alder er ganske greit å vite syns jeg.
 7. Er jo ikke no problem å bruke salongen, men ville prøvd å unngå bryst å lår deler mest mulig hvis det skal spises, men hvis mannen er jeger så er vel hoggestabben med øks et like godt alternativ?? Slipper skader på kjøtt og kvitt alt blodet på en gang, fint å kontrollert.
 8. Okey, da prøver jeg på det. Ja skal se hva jeg får gjort med litt bilder til dere
 9. Anda mi har akkurat fått andunger etter å ha ligget klukk. Jeg lurer på om det går greit å flytte henne fra der hun valgte å ligge til en annen plass nå som de har klekt eller om hu vil bli for stresset å ikke vil ta seg av andungene. Hu valgte nemlig å ligge under buskene rett ved trappa inn. Har gått bra til nå, men tenker på andungene mest på grunn av skjera og andre plagsomme dyr. Er Khaki Campbell det er snakk om.
 10. Moskusender. Flotte dyr, rolige ganske greie å få tamme kan komme i mange farger å ruger godt.
 11. Birdman

  Stor Welsumer

  Hvor mange her er det som driver med Stor Welsumer. Er på stor jakt etter nye dyr til flokken min så jeg kan starte avl selv. Om noen har eller vet om noen som har så er jeg veldig interisert.
 12. Tverrstripet eller Kobber hals du har av Maran Spurven?
 13. Uff da, det var trist. Jeg som ønsket små gåsunger. Får bare håpe hu får veldig trang til å legge da Takk for svar andvor
 14. Fikk meg Norsk Hvit for en ukes tid siden nå. Lurer på hva som skal til for at de skal trives optimalt og begynne å legge egg. Har ikke sett noe til det enda. Kan jo sikkert gå enda et par uker regner jeg med, men håper jo å få et kull før det er over for i år. Har et lite jorde de går på om dagen før jeg tar de inn i en mindre innhegning på kvelden som de deler med et par ender. De har en liten dam som de vasker seg i å ellers masse grønt gras å spise supplert med en neve eller to med kraftfor, men endene er mer inntrisert i det virker det som. Når det gjelder redeplass å hva som er passende er jeg litt usikker. Har et hundehus stående men de virker ikke veldig imponert av det. Hvor stort må er hus være for at de skal ville bruke det? Kan lage noe greier, men da må jeg ha litt mål å gå etter. Har også en gasse for mye, men fått tilbud på ei gås. Kan to par gå sammen eller må jeg finne en annen plass til de da? Kan gåsa bli stressa når hu går med to gasser sånn at hu ikke vil legge? Håper noen kan hjelpe. Om bare med litt av det så kansje noen andre tar noe annet.
 15. Så da er vi tre her som har, jeg har voksene dyr men har bare fra en linje :/ sliter med å få nye i år. Mulighetene for neste år virker større da;) håper jeg
×
×
 • Create New...