Jump to content

Fuglefrøken

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Nøytral

About Fuglefrøken

 • Rank
  Nyklekt
 • Birthday January 15

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Nøtterøy, Vestfold
 1. Hei Andvor. Tusen takk for linkene. Det var flott. Ha en kjempefin lørdag. Håper du har like fint solskinnsvær som vi har her.
 2. Hvilken side på facebook kjøper og selger rugeegg? Ser dere henviser dit Ha en strålende helg alle sammen
 3. Tusen takk for svar. Vet at det er viktig å forholde seg til regelverket, da jeg i mange år har importert katter fra utlandet for import av nye friske linjer. beklager at jeg surret til tråden. Så nytt regleverk og da tenkte jeg det også gjaldt prydhøns........ Svaret ditt skal lagres på dataen slik at jeg vet hva jeg skal gjøre når jeg vuderer å få inn litt nye farger Tusen takk for at du ville svare. Ha en fin dag.
 4. Hei. Jeg har vært inne på Mattilsynets sider og i motsetning til import av andre dyr og fugler så skjønner jeg ikke hva som menes på siden om import av fjørfe og egg. Kan noen forklare i litt enklere ordelag hvordan man går frem for å importere rugeegg fra Sverige? Håper noen her inne vet. Ønsker alle en fin kveld.
 5. Hei LineHå. Det var en rase det ikke står mye om. Kan du skrive litt info om rasen? Kanskje et bilde sammen med person så man ser str? Jeg sitter også å skal finne "min" rase og ser at det ikke står mye. Er de gode rugere? Er de gode eggleggere? Hvordan er kjøttet? Håper du finner tid til å svare. Artig å høre om andre raser enn det de fleste har. Ha en fin søndag.
 6. Tusen takk Tormod. Det er herved lagret på dataen For om ikkegiftige preparater fungerer så er det jo best. Ha en fin søndag
 7. Tormod: Flott at du forteller om giftige stoffer. Men har du eget forslag til hva man kan gjøre med fuglelopper? Forebyggende tiltak osv.? For om Prisillas forslag ikke fungerer så ønsker jeg gjerne andre råd. På forhånd takk.
 8. Så flott at det finnes forebyggende tiltak. Tusen takk for svar. Da blir jeg ikke så engstelig for å sette igang uten å se ut som en fra mars Skal lagre ditt svar på min data så jeg har det. For jeg er glad i planter og at vi kan bruke det til masse. Ha en fin lørdag
 9. Hei Prisilla. Tusen takk for svar. Og tusen takk for all fantastisk info på din hjemmeside. Der er det alt fra slakting til oppdrettsannonser. Så din side burde vel alle som er nye i hobbyhønefaget ha som oppslagsverk Ønsker deg en fin helg.
 10. Takk til Bluebell for start av tråden. Jeg hadde faktisk tenkt å spørre om dette da jeg ikke har skaffet høns ennå, men hver vår får jeg angrep som Prisilla beskriver. Bodde en periode på en gård, hvor naboene hadde høns. Og jeg ble bitt som bare fy. Min sønn ble andri bitt, men som Prisilla beskriver så kan det være ille vondt. Og klør som besatt. + sengetøy ut av vindu/i fryseren osv. De overlever visst i 2 mnd. Så jeg lurte på hva dere her inne gjør når besetningen får lopper av villfugl. Ser at flere av dere har mange gode råd. Skal spare dem alle sammen til den dag jeg selv har tupper
 11. Tusen takk Miriam og Echo for svar. Jeg trenger all hjelp og kunnskap jeg kan få Og Miriam, jeg ser hva du sier. For det blir som med andre dyr rett og slett. For å løpe maraton når man skal sjekke en pipp er vel ikke akkurat det jeg hadde tenkt nei Men som Andvor sier så må jeg da ha en rugemaskin for å få det til. Kanskje noen i området rundt her jeg bor kanskje har en som ikke er i bruk eller noe. Jeg skal undersøke når jeg har fått iorden alt for å kjøpe tupper Echo, jeg skal undersøke mer om rasene og se hva som står om de forskjellige om kyllinger osv. Lese mer om hvilke raser op
 12. Hei Andvor. Tusen takk for svar. Ja der kan du se.... Jeg visste ikke engang at man sendte egg med posten.. Men tusen takk for råd og tips. Da skjønner jeg litt bedre. Ja for jeg ser jo at det er stor spredning i geografien på hvor man kan få kjøpt de forskjellige rasene. Jeg skal legge ditt tips bak øret. Ønsker deg en fin kveld.
 13. Hei. Jeg drømmer om å få mine egne tupper i fremtiden og leser masse her inne for å lære av dere som allerede får egg til frokost Men jeg ser veldig mange steder både på til salgs og ønskes kjøpt sider at man heller vil kjøpe/selge rugeegg enn kyllinger. Hvorfor det? Kan noen være så snill og forklare? Trodde det var bedre å kjøpe kyllinger så du visste om du kjøpte høner eller haner... Ønsker alle her inne en kjempefin helg.
×
×
 • Create New...