Jump to content

Daniels høner

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Daniels høner

 • Rank
  Nyklekt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Slemmestad nær Asker
 • Interesser
  Driver litt med utruging av kyllinger sammen med min sønn, Daniel, på 8 år. Har ruget ut mange Lys Sussex. Har også noen voksne høner som Daniel samler egg fra, og selger til bestemor:-). Fin hobby vi har fått i sammen. Nå har vi startet med et lite oppdrett av Hollender kaniner også :-) I år har vi hatt 1 kull, og neste sesong vil vi ha 2 hunkaniner i avl.
 1. Da stopper du vendinga på 18 dager her også da :-)
 2. Tenkte jeg skulle prøve å rugeegg ut noen dverg kochin. Jeg lurer da på om de samme temperatur og tidsrammer som vanlige høns som gjelder. 37,8 grader og 21 dager.
 3. Hei Prisilla. Da er hun isolert og fått yoghurt( ikke noe annet). Dette er nytt for meg så jeg spør litt :-). Vil den dø raskt hvis det ikke hjelper med yoghurt, og er dette smittsomt ? Hva kan eventuelt være årsak?
 4. Takk for svar. Skal den kun ha yoghurt ?
 5. Har en kompis som har ei høne som har masse veske/vann i brystet. Trodde først det var ei stor kro, men da vi kjente på den, var det som å ta på en vannballong. Det nærmest plasker når vi rister på "ballongen". Hva kan det være?
 6. Da blir det salt og tran..... :-)
 7. Den kassa fra Bole virket fin. Den er sikkert ikke vanskelig å lage selv heller. Kanskje jeg bør skille denne bandit høna fra de andre?
 8. Hei. Har ei høne som har startet med å "ta" egg. Noen som vet hvorfor ? og evt hvordan man får stoppet dette?
 9. Er det noen som vet hvor lenge høna legger befrukta egg etter at man fjerner hanen ?
 10. Kyllingen er 4 uker nå. Merket ikke noe på den før her om dagen. Var det også slik i ditt tilfelle ?[
 11. Idag er han litt annerledes. Går fortsatt med hode lavt/ mellom beina, og den ruller nesten rundt noen ganger. Særlig når han går ned fra feks sandkassa sår den lange å lurer før den går ned. Da er den så framtung at den ruller rundt. Hva er galt ? Den spiser å drikker.
 12. Har en kylling med litt rar adferd. Den går med hode lavt og når han skal se opp, setter han hode på skakke istedenfor å reise det. I tillegg setter den hode mellom beina og rygger. Det virker som den klør, men har sjekket for lus, men fant ingenting. Har for sikkerhet skyld ta på lusemiddel. Noen forslag/tips. ?
 13. Hei. Noen som vet hvor lang tid det tar fra ei høne har ruget ut kyllinger til hun kommer igang med vanlig verping igjen ?
×
×
 • Create New...