Jump to content

agathe

Medlemmer
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

agathe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Jeg skall få noen vaktler som jeg tenker og ha i et fkbur, disse burene er relativt lette å flytte rundt på. Derfor lurer jeg på om vaktlene vil trives med å flytte litt rundt? eller om de skall stå på samme plass hele tiden? Lurer også på om det er lurt å forandre på miljøet inne i buret med jevne mellomrom?. Flytte rundt på pinner,huler,sandbad? eller skall det alltid stå på samme plassen? Hva trives de best med?
 2. Var ikke klar over at de ikke skulle ha rabarbra blader :/ Mine fikk det for noen dager siden... De spiste med god appetitt. Marker ikke at noe er galt med dem.
 3. Har en dverghøne som plutselig har begynt å gale som en hane! høres virkelig ut som hun er en hane... Hun har delt den laveste plassen i flokken med en annen høne... Men nå i sommer har de to fått innpass i flokken... Men plutselig har hun begynt å oppføre seg som en hane (er kjapp høy, spankulerer rundt og virker som hun eier hønsegården) Har sluttet å legge egg. hun er vel rett under 2år. vil hun slutte med å gale som en hane? Hva kommer dette av ? Noen som har erfaring med transseksuelle høner???
 4. Har 3 spørsmål denne gangen Skall kylinger ha tilgang til sandbad??? Hvor gammle pleier kyllinger å være når dei begynner å få fjær? og når kan man begynne å se hvilke kjønn de har???
 5. Hva er viktig med tanke på hønseforet? Er det noen spesielle merker de fleste bruker? og kyllingfor? Jeg må få kjøpt meg drikkeautomat og forautomat pluss noen småting. Noen som kan anbefale en nettbutikk? Er en Felleskjøp butikk en halvtimes kjøretur unna her jeg bor. Håper på kansje å få kjøt hønsefor der,. Noen som bruker det foret ??? er fornøyde med foret ?
 6. Kansje noen kommer til å riste på hodet over meg nå, men jeg har lett etter info men finner ikke noe. Så da spørr jeg her. Hvor gammel blir ca en Høne? Jeg ønsker meg et lite hønsehus kansje 3-5 høner i første omgang. Hvor gammle kan de være når de flytter ut i hønsehuset? Er det en fordel med yngstmulig ??? eller har ikke dette noe å si??? Hvis jeg eks har en høne på 3år.Å så får en på 1år... Går det greit ??? håper på svar
 7. ååå, så siden han som selger hønene skriver det slik så selger han kansje bare sammlet da ?
 8. Kom over en anonse hvor det stod : -1 trio av Tverrstripa Plymouth Rock - 2 trioer av dverg New Hampshire - 1 trio Stor New Hampshire Hva betyr trio??? Var utrolig flotte høner. Men det stod ikke noe pris heller. Noen som hvet hva prisen pleier å ligge på??? Håper på svar
 9. Hei Nå har vi endelig fått oss hus med hage. Har alltid pratet om at dagen vi fikk hus å hage så skulle vi ha høner. Så nå er prosjektet i gang. Prøver å finne ut hvordan vi skal bygge hønehuset, å har planen så og si klare. Leser litt rundt omkring for å finne ut mest mulig om Høner. Nå lurer jeg på. Hva brukes som underlag i huset? Ser på bilder at mange bruker sagspon, ser også at noen få bruker høy/halm. Hva er best? Hva er forskjellen??? Jeg så noen høner som var STORE en gang. men klarer ikke fine denne rasen igjenn(husker ikke navnet). Ser det er mye dverg høner på markedet. Er det noen som har navnet på store Høner???
×
×
 • Create New...