Jump to content

Sjefen5

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Sjefen5

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

2,477 profile views
 1. Ønsker å kjøpe 2 khaki campell ender.
 2. Hva gjør dere med huer som flyr avgårde. går det å klippe vingene og hvordan gjør man det
 3. Da har jeg fått 13 kyllinger av 14 egg i rugemaskin. Siste egget er det sprekk i det å. Så ser ut til å bli full uttelling dette her. og det er bra. De første er nå ute i rommet sitt å koser seg der.
 4. Vil tro det blir litt mange for den lille høna. Ho har 7 egg selv som skal klekkes. Hvor det er 3 som har klekket og resten er det sprekk i. i rugemaskin har jeg 14 egg hvor det har blitt klekket 5 til nå. Og flere egg med sprekk i.Men har ei klukkhøne til som har 2 kyllinger som er 2 uker gamle. Vet ikke om jeg kan legge noen sammen med ho kansje.
 5. Takk for fine svar. Blitt 4 egg med sprekk nå,så venter spent her.Har jammen ei klukkhøne i hønehuset også som det har kommet sprekk i 1 egg nå. Så dette blir spennende.
 6. Ok. Da prøver jeg det. er 3 egg med sprekk nå av 14.
 7. Har et egg det har kommet sprekk i på dag 20. Hvor lenge skal jeg la kyllingen gå i maskin før den tas ut. Har 14 andre egg som det ikke er sprekk i. Må jeg vente til alle egg er klekket med å ta ut kyllingene. Har en Maino brahma rugemaskin. Kan man ødelegge noe ved å ta ut kyllingene. Tenker da på de eggene det ikke er sprekk i enda.
×
×
 • Create New...