Jump to content

Morkl

Medlemmer
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Morkl last won the day on September 17 2012

Morkl had the most liked content!

Community Reputation

5 Nøytral

About Morkl

 • Rank
  Kylling
 • Birthday 05/07/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Male

Recent Profile Visitors

3,904 profile views
 1. Jeg hadde bare 3 høner den gangen, bare og veie høne og spraye antall ganger forhold til bruksanvisning ( husker ikke helt) Sprayet litt overalt på kroppen. Løftet litt på fjæra. maserte dette godt inn mot huden. (Ikke vaske bort noe). Mine hadde mye i kloak. Prøvde alle andre alternativer først . Men frontline tok all midd hos meg. Ble ganske fort borte etter behandling. Husk og ikke spise egg etter behandling. Jeg ventet 4 uker. Lykke til :-)
 2. Jeg kjøpte : http://gamebird.no/produkt/rugemaskiner-og-deler/10-100-egg/octagon-20-advance-ex Denne ordner alt . Fukt og vending automatisk . Veldig enkelt iallefall :-)
 3. Det gikk veldig bra. Klippet ikke vekk noe. Var dose pr. Pump forhold til kilo. Maserte dette inn i fjæra. Enkelt og greit. Har ikke dukket opp noe etter dette. Så både jeg og høner er fornøyde her :-):-)
 4. Takk :-) det er en stor hane(4,8kg) med stor kam :-) :-)
 5. Har en hane på et år, den virker frisk og er aktiv. Ser av og til at kam er litt blå/lilla på tuppene. Veldig rød og fin ellers på kam. Den er også helt rød og fin også. Men lurer på om det er noe tegn på noe??
 6. spørs hvor godt isolert huset er. Hvor mange høner ( mye varme fra hønene også) Og hvor varmt du vil ha det i huset. Jeg har ca 10-12 grader. Da går det litt mindre for og mere egg:-) Men det viktigste er at ikke vannet fryser. Ville prøvd meg frem litt.
 7. Jeg ville valgt den største (270w)
 8. Jeg kjøpte rør ovn ip55 tåler fukt/støv ,da er du helt sikker :-) Jeg har den største ,tror det var 270 w. (Hønehus 10 m2)Lagde glitter selv da det kostet like mye som ovnen. http://dessalator.no/Hylite.html
 9. Her er bilde av første kyllingen. (New Hampshire)
 10. Takk :-) Det er kjempe gøy. Ett egg med hull(1cm) og et med liten sprekk nå. :-) Har bestemt meg for og være tålmodig ( selv om det er vanskelig) har 70% fukt. Så håper det går bra :-)
 11. Første gang jeg prøver meg på ruging. I dag dag 22( la de inn litt sent på kvelden) Så nå at det er sprekk på siden av et egget, og det piper. Har igjen 6 egg som har kommet igjennom lysing. Så vi gleder oss veldig
 12. Ser ut til at jeg har tatt knekken på dette nå:-) medisinerte Fredag og vasket høne huset lørdag. Har ikke sett noe ennå. Skal ta en grundigere sjekk på hønene i kveld. Ble mye billigere med frontline (ca. 300kr) Er veldig deilig med rent hønehus og glade høner :-) så krysser fingere og tær :-))
 13. Vil tro det var fra rotter.Tror du ville sett noe på hønene, eller hønehuset generelt. Smite funker bra i rugekasser. har sett mange døde midd hos meg i rugekassene
 14. Druer er favoritten her også, pasta går også fort ned
 15. Takk Apoteket hadde jo selvsagt ikke dette inne. Får medisinert torsdag. Har pulvret mere i dag, med smite. Nå gleder jeg meg til og bli ferdig med dette
×
×
 • Create New...