Jump to content

kmh83

Medlemmer
 • Posts

  251
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.123hjemmeside.no/dyrebare/100669181

Profile Information

 • Kjønn
  Female

Recent Profile Visitors

7,014 profile views

kmh83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Rettelse, to haner, en hvit og en grå, fra hvit pappa og grå mamma. To grå tupper fra hvit pappa og grå mamma, og en hvit krøllet fra hvit pappa og krøllet rød dk.
 2. Er det noen som har en tegning på et enkelt hønsehus, passe stort til ca 10-12 høns? Skal bygge selv, det er det enkleste... Det må være lydisolert, praktisk og må kunne brukes om vinteren. Hvilke hus har du i hagen? Del gjerne bilder!
 3. Ja nå er det jaggu på tide med ett nytt innlegg! Tida har virkelig gått fra meg i det siste! Nykomling i familien som nå snart er 6 mnd, fem nye kyllinger, hester som har blitt solgt og mye annet..! Når det gjelder hønsene så var det tre av de kyllingene fjor som overlevde. Det var en hane og to tupper. Hvite og fine! Hanen parret seg med en grå og en krøllet dc/fønix blanding. De andre hønene har tatt pause eller ikke begynt eggproduksjon enda. I år ble det en hane av grå/hvit dc (blir mørkegrå), tre tupper av grå/hvit dc (en blir hvit og to blir mellomgrå/lysere grå) og en tupp av brun krøllet dc og hvit dc (blir hvit). Legger med noen bilder... De første ut av eggene var hanen og en hvit tupp. Da jeg skulle ta bilder av de etter et par dager, så skvatt de av blitzen! De andre bildene er tatt i dag etter alder (hanen først da den kom utav egget først...osv.)
 4. Jeg tømmer det i blomsterbed og rundt prydbuskene. Da får de veldig lang blomstring! =)
 5. Her går det veldig mye i rognebær som ble plukket etter første frostnatta og tørket bringebærris/nesler. Ellers går det i middagsrester, spaghetti spesielt! Kokte grønnsaker av div slag, brødsmuler/brødbiter, linfrø (bra for fordøyelsen), moste epler, bær av div slag, så har jeg prøvd å henge opp ei skive vannmelon og honningmelon, da gikk det mest på honningmelonen, men de foretrakk frøene. Potet har jeg hørt kan være giftig for høns...(?)...men usikker. Gir ikke det til mine.
 6. Det er nok ikke det som feiler henne...men nå har hun blitt mye kvikkere etter hun vikk sukkervann og litt havre. Så det ser ut som hun bare var dehydrert stakkars... Skal se hva som skjer iløpet av kvelden, om hun er frisk nok til å gå tilbake i flokken. Er hun ikke pigg nok, så har vi henne inne i alle fall over natta.
 7. men mister de fargen i kammen i det tilfellet? Hvordan sjekker jeg dette i så fall...har ikke så lyst å putte fingre inn i sumpa hennes...
 8. hvilke egg? denne har ikke begynt produksjon enda...
 9. I forbindelse med at vi har vært på sykhuset i noen dager, så har min far og barna passet gården. Men i dag fant vi ei av unghønsene sittende på gulvet nesten livløs! Hun er høy i rang så det er ikke forårsaket av hakking. Er hun dehydrert?? Hun har spist litt, og jeg har nå tatt henne inn i varmen og prøvd å gitt henne sukkervann. Hun har mistet fargen på kam og hakelappene, og hun bare sitter der med øynene lukket. Hjelp!
 10. disse var jo veldig fine i fargen. =) Har ikke sett denne fargen tidligere på DK tror jeg... Kall den sjampanje du, den passer i alle fall.
 11. De var ikke helt grå, men gule med litt grått og svart her og deg, spesielt på hodet. Var sikker på de kom til å bli gule. =P
 12. takk, det er tre tupper og en hane. =)
 13. Var litt vanskelig å se på bildet om den var helt hvit... Mine er i alle fall hvite.
 14. Hehe, ja det kunne man alltids gjort. Har vært på tippen å hentet noe materiale, men skal jeg dra på tiggerferd må jeg reise en time til nærmeste byggefirma (som er coop bygg), ellers må jeg kjøre 1,5time ekstra til Bodø som vil bli alt for tungvint da det er store avstander osv...blir like dyrt å kjøre rundt omkring som å kjøpe nytt materiale...desverre. Kanskje en av ulempene ved å bo på landet...? Dessuten bør huset være lydisolert...da naboen er helt mongo når det gjelder hanegal.....
×
×
 • Create New...