Jump to content

Celene

Medlemmer
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Nøytral

About Celene

 • Rank
  Kylling
 1. Jeg holder på å behandle ei DK/Silke høne for kalkbeinsmidd, hun har vært hardt angrepet. Nå når mye kalklag er falt av er ei tå skadet. Den henger og slenger, blør lite.. Men ser vondt ut. Hva kan jeg gjøre for henne?
 2. Mine høner går fritt hver dag, de holder seg til hagen som om den har usynlige gjerder.
 3. men det hele endte ikke så bra. Hun har hakket hull i alle sine egg og spist innmaten... Hun er i tillegg blitt fryktelig sinna og napper og biter etter oss når vi fyller vann og fôr eller gjør rent. Har dere noen tips? Etter hva jeg har sett tidligere, oppfatter jeg ikke dette som normalt og tror dessverre at hun må bøte med livet.
 4. Vi stengte henne inne sammen med eggene.. nå ligger hun fint på eggene sine og vi har gjennomlyst alle 14 og det ser ut til å være liv.
 5. Takk for svar, Vi har tatt noen forhåndsregler: - lagt ut blokker med gift i åtestasjoner utenfor hønseradius -to rottefeller uten for hønseradius men har verken sett rotter eller lort etter at jeg skrev her, blokkene og fellene tyder heller ikke på at problemet er stort. Men rotter vil jeg ikke ha! så her lar jeg giften ligge ute en god stund.
 6. Hjelp! Lurer på om ikke vi har fått rotter på tomta, hvordan hindrer vi at de spiser for som er gitt til hønene ? Vi forer bare inne i hønsehuset, men det er jo ikke 100% tett. Vi fryser matsøppel.. Har satt ut feller.. Noen flere ideer? Og tips??
 7. Er det noe triks for å få høna til å legge seg på eggene? Hun lå klukk ute og vi flyttet henne inn, men hun legger seg ikke på eggene.
 8. Vi fikk kyllinger i desember, de gikk ute etter bare 2/3 uker hønemor tok avgjørelsen og fikk de ut og inn og varmt og matet., de er alle sterke og fine høner i dag. Ei er selv lagt seg klukk denne uka.
 9. Vi fikk kyllinger i desember, de gikk ute etter bare 2/3 uker hønemor tok avgjørelsen og fikk de ut og inn og varmt og matet., de er alle sterke og fine høner i dag. Ei er selv lagt seg klukk denne uka.
 10. Høna er lagt inn på 14egg, dette blir spennende....
 11. Har ei høne som har lagt seg klukk i Hagen. Hun er godt gjemt av ryngeroser og tistler. Kan hun få ruge ute? Jeg er ikke så redd for rovdyr i rugeperioden, da vi aldri har sett noen her. Men redd for at de kommer når kyllingene klekkes...og piper. Når bør jeg eventuelt flyte mor og egg?
 12. Vi har fått 2 noe Dverg Kochin i en flokk med 8 andre store høner. Den ene Dverg Kochin høna spiser opp sine egne egg, de sitter på vaglen hele dagen og går ikke ut i sola. De andre hønene lar de være i fred, men det er tydlig at de små er ukomfortable... Hva bør jeg gjøre?
 13. Takk, tror du hønene tåler å bo i uisolert hus nå? Kan bli ned mot 8-10 minus.. Da kan de få eget hus i tilvenningen...
 14. Jeg skal få to nye høner til flokken min. Har i utgangspunktet store høner, men får nå dverg høner. Hva må jeg gjøre og tenke på?
×
×
 • Create New...