Jump to content

Rakeliren

Medlemmer
 • Posts

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rakeliren last won the day on March 5 2013

Rakeliren had the most liked content!

About Rakeliren

 • Birthday 09/20/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Bodø

Recent Profile Visitors

3,637 profile views

Rakeliren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. En silke la seg ned, trodde den slappet av, men den døde faktisk. Skjønner ikke for den var jo full av liv. Er det mest sansynelig medfødt da eller er det noe man gjør galt da? Har de inne i rugemaskin fremdeles, er det ikke det man skal gjøre?
 2. 5 stk ute, har 3 silke og 4 mix av silke og apenzeller (har fått en av denne mixn før og den ble skikkelig fin). regner med at de to siste kommer løpet av dagen da det er ganske store hull i dem.
 3. 3 stk ute og hakk i resten, så spennende de er så viltre, og veldig nyskjerrig på oss når vi kommer å kiker på dem
 4. Men de er ganske livlige og raser rundt de andre eggene, går det bra tanke på at de ikke skulle snues etter dag 18? Har tatt ut eggeskallene slik at de har bedre plass inni der.
 5. og vips var 2 kyllinger ute Plutselig ble det racer fart her, skikkelig artig hvor plutselig de finner ut at de skal ut
 6. ja okei, så det kan gå så lenge uten at det nødvendigvis er noe galt
 7. vi har syv egg i rugemaskin og 5 av dem er begynt å sprekke (det er dag 19). ble overasket over når de begynte p klekke. Men en har hakket seg gjennom med nebbet slik at det stikker ut i et hull, men det har ikke skjedd noen framgang på ca 11 timer. de andre var ikke kommet så langt og der har det begynt å bli litt mer sprekker i bortsett fra en som har et like lite sprekk sia i går. Spm mitt er når burde man gi en hjelpende hånd?
 8. Jeg haddeegg liggende i bakebolle med en kopp vann i med en plaspose over bollen, og under ei varmelampe. kjøpe en temp/hygrometer måler på Jula. Alt dette funket greit og hadde egget der til dag 11, da fikk vi en liten rugemaskin og siden jeg fikk vondt av meg at den skulle dø i egget på slutten turte jeg ikke annet enn å legge den i rugemaskin. det ble en kylling av egget Tror det hadde gått grei til dag 18 da fuktigheten skal opp. Synd å ikke teste ut prosjektet hele veien men føler så sterkt for livet i egget at jeg ikke klarer å ta den risken.
 9. takk takk, nå går kyllingene kjempe fint i lag, den minste har mulighet å snike seg vekk når den har behov for det. Den eldste har fått ganske mye fjær og er veldig lite under varmen, den kan av og til varme fotene oppå "kyllingmoren".
 10. Hei, travel dag og hadde ikke tid å oppdatere, det kom en liten bylt i 14 tiden i går (mannen min var hjemme). Så jeg kom hjem til nyklekka kylling. Har latt den ligge i rugemaskin til nå, hadde den en liten tur ute og lot den treffe den andre kyllingen vi har som er nå 22 dager gammel. gikk egentlig greit, den gamleste prøvde å hakke på den, men jeg kakket litt bort i den med fingern og da gjorde den ikke det mer. Følte det var et godt første møte.
 11. ingenting har skjdd i natt kanskje når jeg er kommet hjem fra jobb.
 12. ja, vet ikke om den har pipet tidligere da vi har vært ute i hele dag fra morgen till kveld (med noen pauserom der jeg har oppdatert meg her inne)
 13. takk, sittet å stirret på det i en halvttime. ikke like mye vugging nå, men det piper håper jeg må på do i natt for rugemaskin står på bade
 14. Jeg la egget i rugemaskin på dag 11, den er ikke ennå kommet ut da. venter i spenning
 15. Nå beveger egget seg, vugger litt. betyr det at den er begynt å hakke på innsiden (er på dag 21 i morgen/natt)
×
×
 • Create New...