Jump to content

Kochin

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kochin last won the day on March 30 2013

Kochin had the most liked content!

Community Reputation

2 Nøytral

About Kochin

 • Rank
  Kylling
 • Birthday 07/08/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Hordaland

Recent Profile Visitors

4,393 profile views
 1. Er vell dette du leter etter: http://www.rfg.no/default.aspx?menu=32 Fuglenot/fuglenett Brukes på alle fiskeoppdrett til å holde unna ørn, måker og diverse fugl. Har fuglenett jeg og, har hatt det i 10 år, fungerer fortsatt bra.
 2. Hvordan kan kråker holde ørn/hauk borte? Vil tro de er på toppen av næringskjeden i dette sammenhenget? kanskje det er noe jeg ikke har fått med meg?
 3. Lurt å bruke varmt vann når du fjerner isen, ellers bare ødelegger du de.
 4. Vil anbefale denne sterkt! http://gamebird.no/produkt/rugemaskiner/26-100-egg/octagon-40-advance Har bare hatt gode resultater med den. Når det gjelder å importere fra tyskland, så tjener en ingenting på det hvis du tar med frakt og toll. + at varene i utgangspunktet ikke er noe særlig billigere. og du må vell vente 2-3 uker før du får rugemaskinen.
 5. Tror ikke du klarer og se forskjell på kjønn etter 1 dag, da er du god Mine er 3 uker, synest det er vanskelig og se forskjell enda.
 6. Du kunne jo ikke vite om hunden hadde slitt seg løs før du skjøt han. Da er det jo isåfall et uhell. Synes du skal være glad for at eieren tar det så rolig som han faktisk gjør. jeg hadde ikke reagert på samme måte hvertfall. Skjønner at du ble sint, men det er mange måter og forebygge at slikt skjer.
 7. Har bare Rouen og Moskusender nå. Moskusendene er utrolig tamme, bråker ikke i det hele tatt. Mine går fritt ute, og går aldri langt vekk Har ikke erfaring med peking, men liker moskus veldig godt!
 8. Helt enig med Bjørn Olav. Orpington er trivelige høner, legger store egg og ofte, de er og veldig god til å ruge I tillegg ville jeg vurdert Australorps, kochin og wyandotte
 9. Bare en liten rettelse. en bruker vell ikke garn over hønsegården? høres ikke bra ut. Tror de fleste mener fuglenot, eller fuglenett. Her får du skikkelig not, slik de bruker over fiskeanlegg for å holde ørn, måke, hegger osv ute fra merdene. />http://www.rfg.no/default.aspx?menu=32 Det holder mye bedre enn vanlig fiskegarn, fiskegarn tåler ikke å bli steikt i solen, da blir den "sprø" og ryker lett.
 10. Det med at postegg er mye dårligere enn egg du plukker selv, tror jeg ikke noe på. Så lenge avsender pakker eggene godt inn, og eggene er befruktet skal det ikke ha så mye å si. Av mine 40 postegg, fikk jeg 35 kyllinger. dvs en klekkprosent på 87.5% Finnes jo tilfeller der pakkene blir dårlig behandlet, men stort sett går det nok bra.
 11. Jeg har 2 sånne, bra beskyttelse på lampen slik at støv ikke trenger inn, og kuppelen blir ikke varm. anbefales!
 12. Kochin

  For til kyllinger

  Har hørt av en oppdretter at man ikke skal gjøre det. Foret blir visst deig-aktig og setter seg fast i halsen? Om dette stemmer vet jeg ikke, jeg pleier å knuse fôret med foodprosessor.
 13. Vil ikke fjør bli dyrere?? Koster jo 100kr mer enn Egg110 på felleskjøpet... Tror nok DK mister en del kunder
 14. />http://www.djohansenhusdyrutstyr.no/utstyr-til-fjaerfe/automatisk-vanning
 15. Dummeste jeg har hørt, han kan ikke være riktig frisk. slike folk burde ikkje ha dyr. Slag i hodet(bedøvelse) og øks er kort prosess, og minimalt med lidelse.
×
×
 • Create New...