Jump to content

Lil

Medlemmer
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Lil last won the day on October 25 2012

Lil had the most liked content!

Community Reputation

12 Godt

About Lil

 • Rank
  Klukk
 1. Dytter på denne. Noen som vet om noen som driver med disse?
 2. Lil

  Hvilken dag?

  Fint lite inntjening om du skal ha så lite som 20 dyr tenker jeg tror du kan ta 4,- 5,- for mategg og så må de ha kraftfor og et sted og bo. Ville nok ha satset på endel mer om målet var å tjene litt. Blir nok enklere å finne noen å levere til isåfall. Men 20 er jo en fin flokk å starte med og så kan du utvide etterhvert. Lykke til!
 3. Lil

  Hvilken dag?

  Fått kyllinger i helga? Ville ikke brukt ren skjellsand til nyklekka vaktler, tror det kan bli litt mye kalk. Vanlig undulatsand fra butikken funker glimrende!! Masse lykke til jeg har klekking om 2 dager, like gøy hver gang
 4. Jeg synes 20 for rugeegg var en litt småstiv pris hva endte du opp med?
 5. Lil

  verpe start gås

  Og det var det jommen meg Fytti så lite rumpehull, og så vanskelig å finne. Så mye som de kreka skiter så skulle det vært plankekjøring!
 6. Lil

  verpe start gås

  De skriker hvis jeg løfter dem (fytti så tunge de har blitt), men idag hveste den ene. Tvekjønnet? får nok se ordentlig etter.
 7. Lil

  verpe start gås

  Med mindre de er to gasser da takk for svar!
 8. Lil

  verpe start gås

  Jeg har to gjess klekka sent i juni. Er det sannsynlig at de verper til neste vår?
 9. Lil

  Albino vaktler!

  Albinoer kan ha flere "helseplager" forbundet med albinisme, så antagelig så er noe slikt som gjør det. SÅ interessant med albinovaktler da, har ikke hørt om det før Kan du legge ut bilder?
 10. Jeg har ei gammal vaktelhunn som driver med dette, hun har styrt i hele sommer og jeg har latt henne beholde masse egg i håp om at hun skal legge seg. Avogtil tilbringer hun masse tid i reiret men klukk har hun enda ikke blitt. Det er helt klart rede og ruge instinktet som slår inn, og jeg har lest på nett om folk som har hatt vanlige vaktler til å ruge ut egg. Men mi stakkars gammeldame vet visst ikke hvordan hun skal gjøre det. La dem styre på, så kanskje hun finner utav det.
 11. Hehe, ja dem tror jeg aldri du ser igjen isåfall. Men lag en fin innhengning til dem, og gi dem melormer en gang iblant så får du lykkelige vaktler
 12. Må bare skrive her i tilfelle noen leser og lurer på det samme engang: hvis det er brokk (tarmer og involler) så er det neppe håp, ihvertfall ikke hvis den er stor. Bare å avlive. Men et par ganger har jeg redda kyllinger klekt med plommesekken litt utenfor (ikke som en svær "pøl" men at den stikker litt ut" og magen ikke lukka seg enda. Da har jeg hatt kyllingen alene i en annen rugemaskin, liggene på en helt ren og desinfisert overflate. (bruker noen plastmatter som vaskes i Virkon) Det har lukket ila 2 dager og kyllingen har kunnet gå tilbake til de andre. Men hvis man har tenkt å avle på
 13. Takk for svar hvilken type gås har du? Han jeg fikk egga av sa mine var norsk slaktegås, det som visstnok tidligere var dansk slaktegås. Fryser de ikke svømmehuden av seg? Går de ut hver dag i snøen også?
 14. Vi har visst fått et par gåsunger, som nå er en ca 2 mnd gamle. Planen har hele tiden vært å selge dem før de ble store, men de går nå enda rundt på plenen og trasker. Veldig trivelige fugler med masse personlighet. Guttungen er lite gira på å kvitte seg med dem riktig enda. Så jeg lurte på hva gjess egentlig trenger av husly (str og temperatur) kan/vil de gå ute om vinteren/høsten? Eller fryser de svømmehuden av seg da?
×
×
 • Create New...