Jump to content

sola

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About sola

 • Rank
  Nyklekt
 1. takk for svar da skal jeg se om vi for veid ei og kjøpe det andre foret neste gang:) vi bruker noe med fjør, hehe er gubben som handler. det blir siste forsøk. vis ikke blir de nydelige hønene middag:)
 2. ja de for en del mat rester da. alt mulig egentlig, midagsrester, havregrøt +++ blauta brød rester fikk de, men sluttet med det da noen sa det ikke hva bra i store mengder... pluss gress nå. og de har alltid mat i kraftforeautomaten.. vis ikke vi finner noen løsning nå, så må de 6 snart slaktes, de spiser for mye kraftfor og legger for lite egg til at det er vits og beholde de.. det er synd og vi må slakte de nydelige hønene. vi flyttet de andre hønene en periode, så de 6 fikk større plass og vi begrenset maten demmes, men de la fortsatt ikke noe særlig med egg.. frustrerende da jeg vil behold
 3. hønene er vært-fall ikke tynne:) det er bare eggeskallet til de 6 australorpsene.. har 7 høner til i en annen rase som legger masse egg med tykt skal.. jeg skjønner bare ikke hvorfor de 6 austral hønene ikke legger sikkelig med egg, slik som resten av flokken.. nesten så jeg lurer på om vi gir de for mye mat, er det mulig??
 4. hei, håper noen kan hjelpe meg her vi har 3 forskjellige høne raser hjemme, og alle legger bra med egg, med tykt skall, bortsett fra australorpsene.. australorpsene, som er 1.5 år og eldst i flokken, legger bare egg av og til, og med veeldig tynn skall, ofte knuses de mens vi vasker de.. hva er feil her?? er denne rasen uegnet til egg legging?? de har tilgang til både skjellsand, og har en krok med annen sand også. pluss litt skjellsand i foret til tider..
×
×
 • Create New...