Jump to content

prisilla junior

Medlemmer
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About prisilla junior

 • Rank
  På vaglen
 • Birthday September 19

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Iveland

Contact Methods

 • Skype
  Anders Eieland

Recent Profile Visitors

4,038 profile views
 1. En høne behøver ikke hane for eggproduksjon, hanen er der kun for å holde styr på flokken og gjøre slik at det er mulighet for utruging av kyllinger
 2. Vurderer å kjøpe denne maskinen, som virker perfekt for meg. Det er ikke nøyaktig denne typen osv osv. noen som har denne maskinen og kan dele erfaringene sine med meg? http://www.ebay.com/itm/SUPERFINE-DIGIITAL-AUTOMATIC-TURNER-HATCHER-JANOEL-48-EGGS-INCUBATOR-a8-/171330184222?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e413241e
 3. Hvis man har hatt lohman siden de var små er de mye finere og mykere en de ser ut når de er i produksjonshaller
 4. Hei. Atter en gang har e et problem med hønsene. Nå er det hanen/hanene som er problemet. For cirka 2 år sia har e i maskin og høna selv ruget ut kyllinger, friske og raske. men de siste månedene har me prøvd å ruge ut kyllinger. Men ikkje et tegn te liv i et eneste egg. Hanene har e sett hele tia at de hopper oppå hønene og setter i gang. Men nå blir de ingen kyllinger lenger. hva er galt?
 5. OK kan en spise eggene til fuglene i løpet av prosessen?
 6. Hei! Nå har jeg hatt hønsane i 3 år, og hele tida har det våre lus i flokken (18 fugler, 3 haner resten høner). Jeg har prøvd de fleste tips og metoder om fjerning av de dyrene. men ingen ting har verken hjulpet eller funket. Jeg har mistet ca 10 - 20 fugler som plutselig har dødd uten noen varsel fra fuglen (svært unge), som jeg tror kan ha blitt veldig plaget av lusen og dødd av stress eller noe. Jeg begynner å bli mektig lei av å miste høns som jeg er glad i og at skadedyrene er der fortsatt. Er det noen her på forumet som har/hadde samme problemet som jeg, og har klart/klarer og bli kvitt disse skadedyrene?
 7. Hei:) lurer på hvor man kan få tak i fullvoksne/andunge/rugeegg ? vet der om noen steder som har eller og kan bestilles eller hentes? :)
 8. Tenkte at jeg lar døren stå åpen sånn at fuglene kan fly rundt som de vil, og ha en andedam på samme område... er det en mulighet? Jeg er helt fjern når det gjelder ender. høner er noe annet.
 9. http://www.soendervang.dk/upload/18481/18481-482485.jpg Kan jeg bruke dette buret Tormod? Et jeg har hat i tre år, samme som på felleskjøpet bare at jeg kjøpte det billigere på netthandelen Er det brukbart?
 10. hvordan skal man lage "vollere" ?
 11. ok må man ikke ha ly til dem om nettene sånn at de skal få det litt luksus hvis du skjønner?
 12. ok vet at stokk-and ikke er en tam-and, men han som driver med de har de helt tamme som en høne. Men har ikke ender som vanlige instinkter å fly til sør om høsten?
 13. ok:) men hvordan skal man temme anden sånn at den ikke flyr av gårde når en prøver å løfte de opp å holde de? liksom som en høne, og at det kanskje kan gå ann at den blir så tamm at den kan komme bort til meg når jeg har med en god bit? og hvordan skal jeg gjøre det om vinteren?
 14. Det er stokk-and Henta et par egg hos en nabo som driver med tam-ender
×
×
 • Create New...