Jump to content

andrikk2000

Medlemmer
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

andrikk2000 last won the day on June 4 2013

andrikk2000 had the most liked content!

Community Reputation

2 Nøytral

About andrikk2000

 • Rank
  Kylling
 • Birthday 07/07/2000

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Lier, Tranby
 • Interesser
  Dyr og musikk

Recent Profile Visitors

3,522 profile views
 1. Ingen tydekige tegn på at de skal legge egg utenom at anda legger seg i rugekassa!
 2. De legger egg uavhengig av parring når de er rundt 20 uker. De har en rugetid på 30 dager hvis alt går bra! For å få andeunger må du bare la anda legge seg klukk og få ligge i fred. Noen andrikker favoriserer damene sine så akkuratt det er naturlig!
 3. Jærhøns kunne klart seg men som sagt over ville det vært dyreplageri å sette dem der uten ly for rovdyr!
 4. Da må du finne noen som selger løpeender da vet du og spørre når de selger andeunger
 5. Ikke for reven på dyreavfall. Jeg må virkelig anbefale moskusender Du kan fore endene på hønsefor og bløtt brød. Endene trenger konstant tillgang på rent vann og de trenger også et hus med varme til vinteren. Når det gjelder reven kan du grave netting 30cm ned i jorda rundt andegården (nettingen må ha en viss kvalitet) for verken rev eller grevling graver dypere. Hønsehauken kan også være et problem så du trenger tak. Håper du får masse glede av endene dine
 6. Hei , vi vurderer å få oss skånsk blomme nå til våren. Rasen ser kjempekul ut og har lest at den er snill og sånn. Men til mine spørsmål... Er de flinke rugere og mødre? Når kan man se kjønn og når begynner de å verpe? Går de fint sammen med andre høner? Takk for alle svar
 7. Hei, vi vurderer å få oss skånske blommehøns til våren. Jeg synes rasen ser kjempe kul ut og lurte på om de var god rugere og kyllingmødre.
 8. Våre ender går sammen med hønene og dett går helt fint ikke opplevd noe problem så lenge man fjerner gris og våt flis og lignende:)
 9. Det kan være tilfellet at prinsessa er i en såkalt fjærfellings periode hvor de ikke legger egg pga at de bruker kalken til å produsere fjær...
 10. Hvis du vil ha en menneskekjær and må jeg anbefale moskusender... de er veldig vennskapelige og jeg tror at de lett kunne gått sammen med smaragdendene:)
 11. Kan jeg bare få si at tiur og røy er samme rase (han-hun kjønn)
 12. andrikk2000

  Ukens rase

  Beklager at jeg ikke har gitt tråden videre... Må jeg vente til neste onsdag???
 13. Jeg an(d)befaler æoskusender veldig. De spiser brumsnegler og holder hagen og jordet rent for andre ekkle kryp. Moskusender holder seg som oftest hjemme med mindre du var uheldig med oppdretteren da:)
 14. Det var bra da ble det ikkenoe unødvendig slakt
×
×
 • Create New...