Jump to content

sullamei

Medlemmer
 • Posts

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sullamei last won the day on July 22 2013

sullamei had the most liked content!

About sullamei

 • Birthday 08/24/1966

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Eidsvoll
 • Interesser
  Hund,katt,kanin,hamster Hest, Høns Og ellers i grunn alle andre dyr.
  PS: besøk meg på: sullamei.com

Recent Profile Visitors

5,411 profile views

sullamei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Hei , Jeg bor på Dal i Eidsvoll. Mor til jenter og har 1,5 barnebarn, Bor på gård ,Vi har 3 hester, 3 hunder Am,cocker spaniel,1 katt ,1 kanin.Og ei hetterotte. Vi har i høst startet hobbyen med høns,og har pr dato, Dk :1.2 4,3 (venter fler) 3,2 ( krøllet) 4,1italiener , 4,5 Jærhøns, og 6 blandingshønes. Så det er livat ute hos hønsene, Vi trives å synes dette er veldig artig, Og spesielt nå om dagen da det klekker ut bittesmå dk kyllinger, Alle 3 er svarte med små hvite flekker på vingene, Jærkyllingene vokser sannelig fort, men så morsomme der de tester ut sine vinge ferdigheter, og så morro å sitte å følge med på. Våre blandingshøner, har silke i seg, å er så vakre å rolige der de går rundt å skravler, men er også nysgjerrige å kommer tett på når jeg setter meg hos de, Alle barn får klappe
 2. Høna var 2,5 år gammel. Og hun har hatt tilgang på skjellsand, Det har og liggi kladder etter henne i buret hver dag,Hun har hatt tilgang på oppdrett og natura for, friskt vann hver dag. Og diverse annet som hun har fatt servert.Så var veldig trist at det skedde , har jo tilsyn på alle hønene hver dag, og følger med. friskt vann hver dag,jeg tenkte og at det kunne vare egg som satt fast, men var ikke det,, og hun hadde jo hakket hull på innvollen som hang ut,, Så ville ikke at hun skulle lide,, Satte kyllingene i eget bur med varmelampe, Og nå i kveld er det kommet ennå en kylling etter høna,, Og siden høna hat Magda, Har kyllingen fått navnet Magdalena.;-)
 3. I dag så vi at vår høne mor med 2 kyllinger under seg. Hadde møkk i kloakken, Ved nærmere titt oppdaget vi at der var og blod i buret. Tok hun inn for å dusje henne,og ved dusingen, så kom blod også levret blod ut. Da fjørene ble våte så hang tarm ut av kloakken, og hun nappet seg, så hun gjorde ikke dette noe bedre, Vi valgte å avlive henne,Så nå bor de 2 ,4 dager gamle DK kyllingene inne i eget bur, med varmelampe over seg. Hva kan dette komme av.? Hun har værpet jevnt igjennom vinteren, og liggi klukk .fått frem 2 kyllinger. Hun har spist, drukket, og virket helt ok, hele veien, så sitter å er litt overasket, og synes jo dette var så leit.
 4. Da er påsken over, og 2 små vakre bylterer kommet i klekkeren :-)

  1. sullamei

   sullamei

   Friske å fine kyllinger, søte som få. vakkert.. trenger nye hjem

 5. Er det noen som vet om det er greit å putte en ekstra kylling under høne med kylling?
 6. Er det slik at det g¨år ann å putte kyllinger under ei klukk høne= Jeg har ennå 5 egg som venter ,
 7. Nå er det kommet en liten DK kylling, i klekkeren.. Så veldig morro. Og så liten den er,, Det er jo dette jeg er ventet på,, Og siden den kom i går, kveld, Er det ikke kommet noen flere ennå,, men det er liv i eggene,, ¨' Nå burde jeg å begynne å gi den Mat, og sette inn litt vann, Den er nå helt tørr å fin, men burde den ikke være i klekkeren en stund til ? Men blir ikke dette feil i forhold til den andre som ikke er klekket ennå,, Hvor lenge kan en liten kylling vente ?
 8. Da er det endelig kommet en kylling,, I klekkeren, 5 egg til. spennende ,,,

 9. I dag er det kommet en liten kylling hos oss,, DK. Sort m ei hvit stripe i brystet.. Ønsker alle ei riktig god påske :-)

 10. I dag er det kommet en liten kylling hos oss,, DK. Sort m ei hvit stripe i brystet.. Ønsker alle ei riktig god påske :-)

 11. Lille Pip lever ennå,, Det hadde jeg ikke trodd, så svak han var her en morgen, Men det går fremover, Har vasket kloakken, hver morgen og kveld, passet på at han har fått i seg drikke og mat,, ( velling, av hønsefor, tran, vann og gressløk, hakket i bitte små biter ), Han er nå god igjen i magen, Men ennå henger vingene litt, Ser de andre kyllingene er blitt raskt mye større, men pip er fortsatt liten, Håper han nå vil komme seg fortere frem, å bli mer livat. står mye i ro. Stakkars liten
 12. Er så godt å tenke på at det går mot varmere tiden

 13. tusen takk for rådet,, Må prøves
 14. å en syk kylling, Denne gangen er det den lille Hanen, Den sto noe for seg selv i dag morges, og han har liksom vingene i en svai nedover, Så at den hadde tørket bløt avføring så tok den under vasken med baken , Så ut som om at analhullet stuttet utover?Fikk vasket den godt bak, og sittet med den under teppe slik at den skulle tørke godt, Har tatt en varmeflaske å fylt med godt vann, og et flees pledd over, og rundt kyllingen, Har prøvd å gi litt vann til den men det vil den ikke ta imot. Hjelp? noen andre råd?????
 15. Ok , Er første gangen jeg har kjøpt små kyllinger. De 5 som er igjen bor inne på hunderommet, pga, kulda ute, og synes de er så små, De spiser å skravler, De tester vingene å kommer seg støtt ut av kassa si , tar seg en tur på gulvet . og hopper opp i kassa igjen,, Så de trives å har det bra , kan se se ut til.. Så de kommer til å bo inne til været har blitt bedre.. Tusen takk for svaret.:-)
×
×
 • Create New...