Jump to content

Silke-faverolle89

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Silke-faverolle89

 • Rank
  Nyklekt
 1. Vil bare takk alle her inne for en super god hjelp! Lillepipp fikk slippe lide mer idag. Så da slipper vi å være bekymret for at hun ligger og har det vondt uten å kunne hjelpe ho, stakkar..
 2. Tusen hjertelig takk for all hjelp og forklaring! Settes stor pris på! Vi vet ikke noe om hvor disse kommer fra, kanskje de kommer fra det store utland. Vi kjøpte de fra en oppdretter (om det er det det heter/skrives?) Så dere mener at denne bør slippe? De andre 5 dvergfaverollene (medregnet søsteren hennes) pluss 4 silker er i topp form etter min mening. Er altså dvegfaverolle sjelden? Hva er grunn til det montro?
 3. Tusen hjertelig takk! Den har ikke blod i avføring (er dette noe den må ha for å ha koksidiose?) Den hoster ikke heller. Den står ordentlig på begge bein nå den står, ligger "vanlig" når den ligger. Ser bare forferderlig slapp ut. Har kontaktet stordyrveterinær men de sa, har den lagt seg til så skal den dø.. Så de hadde ikke tid til ei høne som var dårlig.
 4. Okei. Takker for forklaring. Har fortsatt noen spørsmål om hva IB og ILT er? Prøvd å søke her på forumet men står at det er for korte ord. Den får baycox. Idag er det forverrelse etter påbegynnelse med den medisinen. Den orker ikke åpne øynene, spiser/drikker ikke så mye, selv om den blir matet osv. av oss.
 5. Den har vært isolert siden vi fant den alene i hønsehuset. Varme får den av en varmelampe samt at den er inne i huset med oss. Prisilla : Hva tror du det kan være siden du mener den kanskje trenger antibiotika? Bare lurer da vi er nybegynnere
 6. Hei folkens! Har en slapp dvergfaverolle høne/kylling (10-11 uker) som har blitt isolert etter at ho bare ble liggende alene i hønsehuset å sture. Ligger i egen kasse med tilgang til masse mat og drikke, men kan ikke si den har blitt stort bedre. Reiser seg noen ganger selv og vaggler rundt. Den sover ofte (både stående og liggende), bleik rundt øyne (sammenlignet med søsteren av samme alder), ikke utviklet seg så fort som søster, puser som en gullfisk med nebbet og spiser/drikker lite. Har fått en kur av de vi fikk kyllingene av ( enten baycox eller sulfadimidin ) pga redde for koksidiose. Dette ble påbegynt igår 7/10-12. Etter dette har den blitt varm i beina (noe den ikke var før dette) men ellers lik. Den gisper etter den har drukket dette middelet da det er blandet i drikkevannet. Noen som har andre forslag til denne stakkeren? Vet det ble mye tekst osv. men spør gjerne hvis det er noe manglende informansjon! Takker på forhånd for innspill!
×
×
 • Create New...