Jump to content

Missmona65

Medlemmer
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,133 profile views

Missmona65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. er ute etter en til rugemaskin, men er usikker på hva. er ikke ute etter dyr maskin, men det er vanskelig å finne. er det noen som sitt med gode erfarlinger her ? den jeg har er denne som er på bilde.
 2. Hei Er ute etter en rugemaskin som er god, billig maskin. (En på ca 25-50 egg) Jeg regner med det er her, jeg kan få gode råd fra noen som sitt med gode og dårlige erfaringer. . Har prøvd å finne ut på nette, men ble ikke klokkere. Hva er bra, god maskin og hva må man styre unna.... Fikk tips om denne, men ble usikker🙈🧐
 3. Har en maskin som det er ikke noe liv i. Har søkt på YouTube men finn ingenting der ,åssen man skal løse dette problemet. treng bare litt hjelp å finne ut av det. Den skulle ha vært i orden men nå kjem det ikke lys på displayet . noen som har ide 🤓🤔 kan man finne deler eller er det noe jeg har oversett.😖🙄
 4. rugemaskin JN 96 kjøpt på finn, er ødelagt. det er ikke noe liv i maskina. hva skal jeg gjør? finnes det plass man kan kjøpe deler til den?
 5. ta å sett ho i grønnsåpevann og smør ho med harpix salve. sjekk denne sia http://urtemat.blogg.no/1320317841_kvaesalve.html bruker dette på mennesker og dyr..
 6. Vanskelig å se . men er du usikker så sett ho i grønnsåpevann en god stund. er ho ellers dårlig? formen? la ho være alene litt åå se det ann
 7. Takk for svar ser ut for flere er jenter da. men det er noen jenter som vil være for seg selv.da...vil ikke være inni flokkern. hm siste man inn og vil ikke inn der de andre er..så de/den er i ganga da.
 8. Hvordan ser man forskjell på kjønn? ser man forskjell som man gjør med gås? eller må man ta bilde av hode på dem og legge inn her? legg inn et bilde av en/ei ?
×
×
 • Create New...