Jump to content

Gurimalla

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Gurimalla

 • Rank
  Nyklekt
 • Birthday 01/10/1967

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Homborsund
 • Interesser
  Musikk og gårdsdrift

Recent Profile Visitors

2,665 profile views
 1. Hvor lenge må man holde en påfugl innendørs? Er redd for å miste den hvis jeg slipper den ut.Han har to hunner som går fritt og som kommer inn om natta. Disse har vært her lenger og går ingensted.Han har kun vært her i 3 uker, men er fra tidligere, vant til å gå fritt der han bodde før. Mistet den forrige( etter 8 uker inne) og er livredd for å miste en til. Vil han holde seg med damene sine, hvor lang tid må han være inne? hva er deres erfaringer?
 2. Hvor lenge må man holde en påfugl innendørs? Er redd for å miste den hvis jeg slipper den ut.Han har to hunner som går fritt og som kommer inn om natta. Disse har vært her lenger og går ingensted.Han har kun vært her i 3 uker, men er fra tidligere, vant til å gå fritt der han bodde før. Mistet den forrige( etter 8 uker inne) og er livredd for å miste en til. Vil han holde seg med damene sine, hvor lang tid må han være inne? hva er deres erfaringer?
 3. Gurimalla

  Påfugl inne

  Hvor lenge må man holde en påfugl innendørs? Er redd for å miste den hvis jeg slipper den ut.Han har to hunner som går fritt og som kommer inn om natta. Disse har vært her lenger og går ingensted.Han har kun vært her i 3 uker, men er fra tidligere, vant til å gå fritt der han bodde før. Mistet den forrige( etter 8 uker inne) og er livredd for å miste en til. Vil han holde seg med damene sine, hvor lang tid må han være inne? hva er deres erfaringer?
 4. Jeg forsøker meg igjen: hvordan blir avkommet til 2 gullblårandet wyandotter? Jeg har lest det er ca 25% kyllinger der blir gullblårandet og 59% gull svart randet og 25% hvite. Er dette riktig? Hvordan avle på wyandotter for å øke prosentdelen på gullblårandet ? Jeg har også gullrandet, blå og sølvrandet i mitt eie. Er det noe som kan fortelle meg dette, blir jeg glad:)
 5. Er jeg med nå? Ikke helt forstått dette , men prøver meg fram her jeg er nokså fersk.. Er det noen som vet prosenten på gullblåranda farge på kyllinger fra gullblåranda foreldre? Og: er det noen som kan svare meg på hvor tidlig man kan se kjønn på wyandotter generelt? Jeg driver med sølvranda, gullranda , snart gullranda blå, blå og sølvsvartbånda:) Det er elskelige høns!
×
×
 • Create New...