Jump to content

sandsol

Medlemmer
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sandsol last won the day on October 7 2013

sandsol had the most liked content!

sandsol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Ok, nei skal ikkje ribbe, var tenkt å flå i så fall.
 2. Har 1 par moskusender, 1 han og 1 ho på 3 år eg har tenkt å slakte sidan dei antagelig er for masse innavl i så dei ikkje får kyllinga. Er kjøttet av så gammle ende nåke å ta vare på? tenker å skjære ut brystfileane og låra i så fall.
 3. Har vurdert å anskaffe nokon smålengjess, men lurer på eit par ting om dei. Håpar nokon kan svare! korleis er det å ruge dei ut i maskin? kva mat må dei ha? både då dei er små og vaksne? korleis er klekkeresultat på postegg av dei?
 4. Vurderer å kjøpe meg noen stokkender, er det noen her som har erfaring med rasen? korleis er dei til å ruge ut unger? Korleis er klekkereusultat i masksin? Korleis er lynnet? Tåler dei vinteren godt? har moskusender fra før, men er ikkje heilt ``fornøgd`` med rasen Har hatt 4 mislykka kull av dei no, sjølv om eg har gjort masse for å få dei til Er kansje berre dei 2 som eg har som kansje er lit mykje innavl, eller noko sånt, men er ikkje fornøgd, og vurderer no ein anna rase.
 5. Ja eg har sjekka bruks anvisning. Har ikkje testa det med tempratur måler, kansje eg skal det.
 6. har ein luftfuktig heit på 44 og tempratur på 37,7. Lånte manuel før, og då kom det mykje meir kyllingar! har hatt 20stk egg i den 4 gonger på 2 år no og fått berre 10kyllingar totalt, sjølv om nesten alle var befrukta. Då eg brukte manuel fekk eg gjerne 7-8 av 12 egg.
 7. Ja det kan hende, eg synt det blir lit for avansert.
 8. Eg har ei heil automatisk rugemaskin, men er overhode ikkje fornøgd med klekke resultatet. Eg har tidlegare lånt manuel maskin og hadde mykje betre resultat. Veit ikkje om det er tilfeldig eller? Fleire som har opplevd det samme? vurderer no å kjøpe ny manuel maskin.
 9. har vurdert å kjøpe 3-4 jaktfasaner og har nokon spørsmål om det. 1) kor stort hus må 3-4 stk ha? 2) kor mange gram er egga deira? 3) korleis er det med klekke % i ruggemaskin? 4) kan dei fly langt? håpar nokon kan svare.
 10. ok, kor høgt7breit bør buret/huset verre?
 11. går det og ha fasan og høns i lag i samme hus?.
 12. no har eg lyst gjenom dei. Det er forsat ei veke til klekking og eg såg at eit av egga gjekk rett og slett ikkje å lyse gjenom det var berre svart. I dei 3 andre var det komt ein luft lomme mellom toppen av egge og den svarte delen. Kva for nokon av dei er befrukta då ?
×
×
 • Create New...