Jump to content

Svein88

Medlemmer
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Svein88

 1. Ingen so veit kordane det er og ha små haner med store høner? blir det befrukta egg av det? og kordan blir evt kyllingane? blir det dverg i store egg?
 2. Det får dei er dissa rasene også egnet for slakting? (mat) eller blir det skrøplige greie? kan eg evt ha større høns i lag med dissa små til slakting? ka skjer viss eg blander ei dverghane med støre høner? blir dei like stor so mora og derfor meir mat egnet?
 3. Kor mange dverghøns kan eg ha i et hønsehus på 2x3m? Har da en luftegård på 2x5
 4. Går hønene inn igjen når den lukker seg då? :-P
 5. Hei, hvor mange høner kan eg ha i en utegård på 4x1,5 meter uteområde?? Og kor stor må evt hønsehuset være? tenke på ca 10 fugl ca, men kan eg evt ha meir?
 6. Hei, har tenkt og bygge meg et hønsehus på baksiden av huset mitt lurer litt på da hvilke regler som gjelder? er laget sånn til at hunsehuset blir 5 cm fra veggen på huset viss det har noe og si tenkte og lage et hus på 2x3 meter, og så utegård på 2x5-6 m
 7. Hei, lager rapphøns mye bråke? har veldig lyst på denne typen fugl, kor mange fugl kan eg ha i en volie på 20 kvadra?
 8. Hei er det folk i fylke so drive med fuglehold? :-) evt hvor og hva? :-)
 9. Svein88

  Vaktel reol

  Takk for svar :-) kor ofte fyller du opp renna med fór då? Evt noe annet du har inni buret?
 10. Er noen år siden jeg sist holdt på med dette sist, hadde en del vaktler før. Men har et minne at det var en eller annen plass på nett det sto en artikel om ruging av vaktler? Evt noe so kan skriv her kass luft fugtighet dei ska tidlig i rugingen og ka den ska være på slutte? temp i maskina osv?
 11. Svein88

  Vaktel reol

  Hei, noen so har erfaring med noen av disse reolane? http://gamebird.no/butikk/oppdrettsreoler
×
×
 • Create New...