Jump to content

L.A.S

Medlemmer
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

L.A.S last won the day on July 18 2013

L.A.S had the most liked content!

Community Reputation

3 Nøytral

About L.A.S

 • Rank
  På vaglen
 • Birthday 08/27/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Lindås

Recent Profile Visitors

3,049 profile views
 1. Hun har kommet ut av verpekassen nå, men hun legger ikke egg. Vet ikke om dette er normalt, men regner med hun kommer til å begynne å legge egg igjen i løpet av et par dager. Har oppdaget at brystet er blitt litt oppblåst. Mulig det alltid har vert sånn, uten at jeg har lagt merke til det. Eller hun har kanskje blitt sånn etter at hun har lagt så mye i verpekassen?
 2. Var hvertfall 2 egg under henne i dag som de andre hønene har lagt. Får bare prøve å ta vegg eggene å la det gå over av seg selv. Har ikke hane, så kyllinger blir det ikke
 3. Ja, det stemmer på en prikk faktisk Hva har det å si da? Vil hun holde på sånn lenge? Og at hun heller ikke legger egg, er det normalt?
 4. Har en høne av rasen Orpingtopn som de siste dagene ligget i rugekassen hele dagen. Må løfre henne ut for at hun skal gå ut. Når jeg slipper henne ned på bakken, er det akkurat som om hun ikke kan stå på føttene. Så går det er par minutter, så er alt greit igjen. Det rare er også at hun legger ikke egg heller. Viker nesten som om hun ikke får ut eggene lenger. Noen som vet hva det kan være?
 5. Hvor får man kjøpt dette? De som jeg har sett går ikke an å henge opp
 6. Har alltid hatt problem med å finne noe å ha vannet i som de ikke kan skitne til. Har nå bare en stor skål, men det går vanligvis ikke mer enn en time før de har skitnet det til og det må skiftes. Hva bruker dere å ha vann i?
 7. Har en høne av rasen Plymouth Rock som har lagt siden mandag i rugekassen å ruget på egg. Har to rugekasser, men det er kun denne ene som de vil bruke. Nå har hun lagt der i 5 dager og får ikke hentet eggene når hun ligger å ruger på de. Da jeg ikke har hane, er det jo ingen vits at hun ruger på de. Så skal jeg bare ta eggene fra henne? Hun vil vell sannsynligvis ligge der veldig lenge om jeg ikke tar eggene.
 8. Takk for svar, Masse nyttig info her
 9. Nå som det er vinter, kan det jo bli veldig kaldt. Hønsehuset er bare isolert på en vegg og det trekker litt fra døren og litt fra en luke i taket. Skal tette det igjen, men uansett vil det jo bli kaldt. Har to varmelamper, men føler ikke det blir varmt nokk. Er det andre oppvarmingmuligheter? Og mat generelt. Hva pleier dere å gi de? Har gitt mine mais, rips, stikkelsbær, blåbær og banan. Er det andre ting, har hørt de kan få middagsrester, men hva menes med det? Er det noe de skal ha mindre av? Mais inneholder jo litt sukker, men har det noe å si?
 10. Aner ikke det eg heller hvilken rase det kan være. Syns bare hun er utrolig liten. Men Plymoth Rock er vell ikke en stor rase i utgangspunktet? Har de sammen med en Orpington høne, hun e jo dobbelt så stor, kan vell ikke sammenlignes med henne.
 11. Har 2 Plymouth Rock høner som er født rundt månedskifte juni/juli. Den ene er ca 1-2 uker mindre enn en andre. Reagerer litt på størrelsen på de. Den ene har en grei størrelse, men den andre er svært liten av vekst. Den er halvparten så stor som den andre, men likevell har den begynt å legge egg. Egget var veldig lite. Det er ikke en renrase da hun har fjør på beina, mindre kam og ser generelt litt anderledes ut. Ikke så lett å se på bildene, de ble ganske dårlige.
 12. Plymouth Rock. Det er en liten rase og de er veldig rolige og snille. I tillegg er de gode verpere
 13. Har han evt fått kalk igjennom foret da? Har kjøpt skjellsand i dag til de, men hva mener du med småstein/sand? Hvor får jeg kjøpt dette? Er ikke det nokk med skjellsanden?
 14. Lurer på å skaffe meg en ny hane. Syns det er greit å ha en som passer på hønene. Hvordan vil det gå om jeg slipper en ny hane inn til de? Det blir ikke en slik rase som denne var (columbia brahma). Det blir alt for stort, han tok mye plass inni et lite hønsehus.
 15. De har ikke fått ren skjellsand på lenge, kun gjennom foret. Kan dette ha noe med det å gjøre?
×
×
 • Create New...