Jump to content

GunnarN

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About GunnarN

 • Rank
  Nyklekt
 1. Det ene øyet til en kalkunkylling er hovnet opp(se bilde). Det Er noe veske og ellers bare hovent. Det andre øyet Er helt fint. Hvordan kan jeg lege dette? Takk for hjelp!
 2. Jeg kjopte 4 nå har jeg bare en igjen:( de spiste ingenting! Sistemann spiser litt men langt I fra hva vanlige kyllinger gjør (
 3. Har lest I en bok at det er mulig å slippe perlehøns fritt og at de da vil fly/beite/gå opp til 3 km fra volieren for saa aa komme tilbake om kvelden. De slippes om morgenen etter at egg er lagt. Har noen erfaring med dette?
 4. Takk for mange fine svar! Naa har jeg satt dem sammen med jevnaldrende kyllinger, har dem paa stovkluter og gir dem variert kost. Allikevel synes jeg de spiser daarlig. Kråsen er alltid tom når jeg kjenner på den. Er det vanlig?
 5. Takk for svar skal prøve. Utover at de ikke spiser og drikker som de skal Er det noe annet jeg kan gjore? De har lys, varme, eggegule, finhakket purreløk, hvitløk I vannet etc.Trenger
 6. Jeg har kjopt inn en god del kalkunkyllinger og legger merke til at de er en god del mindre motstandsdyktige mot sykdom, kulde, trekk osv. enn vanlige kyllinger. De har ogsaa generelt dårligere apetitt enn vanlige kyllinger. Kunne noen dele noen gode tips om omsorg for kalkunkyllignene de første månedene. Takk!
 7. Kom ut til hønsegården I dag tidlig og oppdaget til min store sorg at 10 høner og hanen var drept. Hodet var bitt av og det var mye fjær og blod. En høne som ligger på 15 kyllinger overlevde så genene er sikkret. Hvem kan synderen være? Bor like ved en skog.
 8. GunnarN

  Bresse kylling

  Noen som vet om noen som har Bresse rugegg eller kyllinger I Norge?
 9. Jeg kjopte 60 broiler kyllinger I begynnelsen av april. Det er naa gaatt aatte uker og noen har vokst relativt bra mens andre er fremdeles smaa kyllinger. En del av fuglene nyser mye og jeg har ogsaa mistet ca 20 kyllinger. Hvor gjor jeg feil? De gaarr inne og slippes ut i fint vaer. Trenger man gi broilere forebyggende medisiner? Hva er beste slaktevekt og alder? Takk for svar!
×
×
 • Create New...