Jump to content

Villanda

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Villanda

 • Rank
  Nyklekt

Profile Information

 • Kjønn
  Not Telling
 • Bosted
  Senja
 • Interesser
  Fugler!
 1. Er det noen her på forumet som har noen god veiledning på hvordan man bygger voilere . Hva man trenger, fremgangsmåte og slikt, sleng gjerne med noen bilder også. Håper på svar . PS. Ville sikkert vært hjelpsomt for mange vist noen hadde tatt seg bryet med å lage en topic med god veiledning for voiler-bygging .
 2. Det var rouen ender som jeg først tenkte på, men siden smaragdendene er så små så går de kanskje ikke så godt sammen med rouen... Hva tror dere?
 3. Skjønner, men enn smaragd anda da, er den menneskekjær? Og er det et problem hvist vill stokkand kommer og besøker elva? PS. Har faktisk en undulat, men han er unormalt sky. Men han bruker å prate litt da .
 4. Glemte og si at hvis jeg har fuglene helt siden de nesten kom ut av egget, så kommer jeg kandskje til å få et personlig forhåld til dem. Samme med fuglene?
 5. Supert! det var det jeg tenkte med villender, at de kan fly sin vei. Derfor vil jeg helst ha andunger/svaneunger (vist du mener de ikke vil fly av gårde da) Og hvis du kommer over noen som har noen av nevnte sorter så ta kontakt. Det er vel smått med oppdrettere her oppe i Nord, så tenker på frakt. Har du noen erfaring, fly eller cargo?
 6. Satt faktisk akkurat å leste på det der om smaragdene på prydfugler.no (konge side). Men tror du at de to andeartene (tenkte på et par av hver sort) og eventuelt knoppsvaner kunnet svømme sammen i elva? Og i så fall hvor kan jeg få kjøpt dem, sånn rundt om troms, senja. Hvis du kunne ta deg tid til det så kan du sikkert hjelpe meg litt her. Håper disse kan bli tamme, siden vi bruker å bade i elva om sommeren, kunne vært koselig med noen svømmefugler da vet du .
 7. Svaner kunne også være interesant, tenker da på knoppsvane . Siden vi har ei elv her så......
 8. Takker for det Ja, innså det. Men siden jeg er ny og trenger info så postet jeg det bare her. Kom gjerne med innslag. Vi bruker ofte å ha besøk av villender (stokkand, laksand), da elva her har en rik fauna. Her kan de være lang tid, med halen rett til værs . Har tenkt litt på stokkand og smaragdand, men vet lite om disse. Eneste er at den ene er tamand og den andre ikke, og at tamand og villand helst ikke skal matches. Men siden samragdanden er en dvergand, og stokkanden har jeg lest kan bli sån passe tam, så kanskje. Rett meg hvis du føler for det.
 9. Hei, Ny her på forumet, og ønsker meg ender (helst andunger). Har hatt høns i over 10 år og er spesielt glad i fugler. Har ei fin fin elv rett nedenfor huset, som sjøvannet flør opp i (ca.10-15 m bred) Så det jeg lurte på er om det er noen som har ender av typen Roue, stokkender (tamme), mandarin ender eller peking ender i Troms og omegn (bor på Senja). Vist så, ta kontakt her på forumet og eller kom med anbefalelser og slikt .
 10. Villanda

  Villanda

×
×
 • Create New...