Jump to content

Andreas E.

Medlemmer
 • Content Count

  1,041
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Andreas E. last won the day on September 2 2011

Andreas E. had the most liked content!

Community Reputation

1 Nøytral

About Andreas E.

 • Rank
  Prydfugl
 • Birthday 08/30/1990

Contact Methods

 • MSN
  Andreas_888@hotmail.com
 • ICQ
  Tlf : 99360186 ;)

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Fenstad i Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kan være intresangt det. Har en bra flokk flygenes løse rundt på gården nå med voksene og kyllinger fra i år. kan trenge blod fornyelse i flokken min her så er det pene rasetypiske dyr er det intresangt. Hvor har du fått de fra? kunne du lakt ut her eller sendt noen bilder? andreas_888@Hotmail.com
 2. Skal du ha egg også om vinteren så må du til med kunstig lys å litt varme. min erfaring er at de verper ned i mot 5-10 grader så lenge de får nåkk kunstig lys også. Sussex er en veldig fin kombi rase får ditt formål
 3. Det er nåkk ganske sikkert to huer du har der ja
 4. Tusen takk får kjekk info:) synes hallsbåndparakitter er utrolig fine og de virker robuste men det er vell ikke noe serlig å holde parakittene i samme rom som høns vinterstid? Er vell ingen type som går å holde ute hos fasanene året rundt?
 5. Hør der ja. regna vell med det skulle gå fint men betrygende å få det bekrefta nettingen er 50x50 mm maskestørelse så ganske store masker. sånn som nymfeparakitt vil vell gå igjenom den? noe tips til fine nybegynner fugler som jeg kunne prøvd meg på ?
 6. Hvordan er det å holde ett par med parakitter i samme voliere som et fasanpar? volieren er på 25 kvm og med tak over hele. Det er en del av den som er med 3 vegger å le for vind. maskestørelsen er 50x50mm. Noen forslag til hvordan parakitter som kanskje kunne gått å holdt der?
 7. Tusen takk for svar tenkte å prøve å plante de i måra. ser det nevnes at hvor en planter er viktig får å lykkes med buska. Hvor bør en plante eplebuska? Har leiregjord her jeg bor noe spesijelt jeg må ta hensyn til ve planting i leire?
 8. Hvordan er det å plante elpletre nå på høsten? mvh Andreas
 9. Er det noe som kan være lurt å gi høns og ender nå på høsten så de møter vinteren litt bedre forberet. Tenker da på mot f,eks forkjølelse, og ting som kan oppstå når de går litt trangere vinterstid ? C vitaminer er vell å anbefale. og kanskje noe så avføringen solder seg fast vinterstid så blir det mindre grisete med det? noe tips om hva det kan være og annet som er kjekt å gi fårebyggende?
 10. kom over detta. har ikke sett noe prat om det her inne så tenkte kanskje det kunne være av interesse. http://www.nationen.no/2012/04/02/landbruk/felleskjopet/fk_agri/fjor_egg/prydhons/7347180/
 11. driver nåkk å bllir mere kamphøns. Veit det er flere av våre nye statsborgere som har med egg hit. har sølve hatt både malayer, Madras assel og pakistanske kamphøns.
 12. du trenger en sputnik du;) http://www.brevduesport.no/articles.php?article_id=1
 13. Jeg har altid hatt andriken gånses med tilgang til huene når de har ruget. ikke hatt noe store problemer med at andrikken har skadet noen. Han har væra litt bortpå dom med nebbe men det er ikke noe alvorlig å han gir seg med det. la hua gå inne med unga 2-3 dager så slipp hu ut til de andre da er unga kjent med mor å følger hu. ene hua klekkte 14 stk i går å i dag slapp jeg de ut så de fikk hilse på andriken å den andre hua som har 9 på 3 uker nå. huene var litt knufete mot værandre men ingen brydde seg om unga til verandre.
 14. Ja de skal være av samme rase. tror en del av kamphøns rasa ikke er noe serlig avla etter hvordan farger de har verken her eller der men ett kamp egenskaper. var og så på noen som en kamerat har å de er svarte og med gule og svarte bein skal være av samme rase de også. Men jeg skal ikke garantere får hvor reine de er altså
 15. Ja hadde vært intresert i de to også om de har den fargen og jeg fikk frakt på de over til østlandet. Men det skal vell godt la seg gjøre å finne noen som skal østover og er vilige til å ta med ender er jeg det svære redd.
×
×
 • Create New...