Jump to content

Bondetuppa

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Bondetuppa

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

1,646 profile views
 1. Har hatt dverg Kochin, Dverg Brahma og dverg Orpington i noen år nå, og går i tanker om å skaffe meg store høner. Har lest og fundert på rasene Wyandotte, Australorps og Store Kochin, synes dette virker som veldig flotte hønseraser. Noen som kan fortelle meg om egne erfaringer? Hvor mye plass trenger disse fuglene? Har isolert hønsehus i uthuset på 270 x 220 og en luftegård på ca ett mål. Er det noen av disse rasene som burde ha flere oppdrettere? Kom gjerne med forslag om hvem jeg burde satse på. Har også sett på Jersey kjempe og Engelsk Araucana (den m stjert), men finner ingen oppdrettere i Norge.
 2. Hei. Er på jakt etter Wyandotte høns i fargene gull sortrandet og gull blårandet. Har lett på nettet og her inne, men klarer ikke å finne noen som selger. Mulig jeg er dårlig til å lete, men men Aller helst dverg, men spiller ingen rolle. Svar dersom noen kan hjelpe. Takk takk.
 3. Hei. Ser at det er en link her inne som viser hane og høne Faverolles- kyllinger, men har litt vansker likevel. Noen som tror de kan hjelpe meg? Sender med bilder av de to jeg har. Håper selvsagt på to høner, men er i tvil
 4. Takk for svar, litt usikker til å begynne med, vet du
 5. Det får jeg håpe Har kyllingene på halm til vanlig, men har nå hatt de på avispapir i en tre timers tid og jeg ser ikke antydning til noe mer blod. Ønsker å sette de over på kutterflis, men er redd den minste er litt for liten? Har hørt at de kan spise flis og dermed få forstoppelse, stemmer dette? Og hvor gamle bør de da være før det er greit med flis?
 6. Hei. Lurer på om noen kan hjelpe meg med ett sp.mål. I dag mener jeg bestemt at jeg oppdaget en klatt med mørkt blod + avf ute i "gressburet". Alle kyllingene har vært i "karantene", to og to i en pappask med avispapir og ingen slapp ut før de hadde avgitt en klatt med bæsj. Det rare er at alle hadde normal avføring. Om dette er kocsidiose vil da være blod hver gang den/de har avf? Alle virker friske og livlige, spiser og drikker normalt. Noen som vet? Det er observert meitemark spising, men det har vel ingenting å si sikkert :-) ellers kun kyllingfor.
×
×
 • Create New...