Jump to content

Elisemoren

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Nøytral

About Elisemoren

 • Rank
  Nyklekt
 • Birthday 07/04/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Sund
 1. Min and er begynt å legge egg nå, i massevis.. Født omtrent samtidig.. Fant ca 10-12 egg i reiret hennes i går og fant 7 egg for ca 2 uker siden. Litt for kaldt hvis du spør meg, men har jo vært en mild vinter på Vestlandet i år.
 2. Elisemoren

  Egg

  Hei, mine tre pekingender har blitt kjønnsmoden og i dag fant vi 7 egg liggende rundt på tomten.. Har en hunn og 2 hanner. Er ikke det litt kaldt for egglegging nå? Fant 3 stk i redet og 4 spredt rundt på tomten på helt tilfeldige plasser. 2 stk var knust, 2 var myke(nylagt sikkert) og 3 var harde og flotte De kan ikke ha lagt lenge ettersom jeg er ute og sjekker hver dag der de tutler mest. Kan jeg ta dem inn, legge dem i kjøleskapet og spise dem? Hvor lenge kan de eventuelt ha lagt ute før de blir dårlig? Det varierer mellom 0-8 grader ute for tiden der jeg bor. Takk for svar
 3. Hei, har dere ringer på bena til deres ender eller er det bare tull? Vurderte å kanskje få merket de litt, for min egen del, for naboer, for ungene.. Men er det vits? Hvis dere har, hvor får dere tak i store nok som passer på føttene til en Peking and?
 4. Ja, han er slik en kjekk ung and, lille Jacob :-) håper h*n vil bli her lenge :-D en liten solstråle i hverdagen, og vi er veldig glad for at alt ordnet seg som det gjorde :-D han skal bli tatt godt vare på her på Sund :-)
 5. Ååh, så kjekt å høre, ja de er utrolig lett å bli glad i disse endene :-) uansett hva så skjer så har jo du gjort ditt beste så dette kan bli en skikkelig solskinnshistorie til slutt :-D vi hentet våre på torsdag og da var de vel rundt to dager gammel, så din et nok litt større enn våre men det jevner seg vel ut siden Pekingene er en større rase :-)
 6. Det et vel ikke noe sjans for at andungen tar med seg noen sykdommer eller lignende siden den har vært utsatt for så mye? Må bare spørre, for jeg er så ny til dette selv, men er blitt så glad i de allerede at jeg kun vil det beste for alle :-) de sovner på brystkassen min på sofaen hver kveld når roen senker seg i huset :-D Smelter jo hjertet disse små :-)
 7. Ja, det kunne jeg sikkert hvis det skulle bli behov for det :-)
 8. Hmm, vi fikk akkurat tre Peking andunger for tre dager siden som er rett under en uke gammel.. Det er mine første ender så jeg kan ikke svare for om de hadde gått fint sammen eller ei.. Men vi bor på Sotra, så er jo ikke så langt vekk fra Bergen, men vet ikke om stokkand som kan fly hadde gått så godt i lag med en rase som ikke flyr når de blir eldre? Kanskje Tormod kan svare på det?
×
×
 • Create New...