Jump to content

W-E

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About W-E

 • Rank
  Nyklekt
 1. Takk for svar. Var det bilde jeg sammenlignet med, da kan man kanskje begynne å samle DK egg da. Rart hun ikke legger seg på å ruger dem ut selv.
 2. Ser noen om dette egget er befruktet? Har sett litt på bilder rundt omkring, men finner ikke ut av det
 3. Takker så mye for svar eromuld. Fylte litt vann i maskina så jeg kom oppi 31%. Så håper jeg at det går bra. Regner med at jeg må bruke noen omganger for å bli kjent med maskinen Asbjørg: ja, var mye å finne her. Sitter pal å leser prøver å finne mest mulig info slik at jeg slipper å mase på deg Skal si ifra hvordan det går
 4. Hei. Skal sette igang rugemaskinen for første gang i kveld (octagon 20 advance) og har i den forbindelse masse spørsmål.. Planen var å tørr-ruge frem til dag 15. Men etter at maskina har stått å stabilisert seg ett døgn så er jeg usikker på om det er lite fukt i rommet? *Temperaturen ligger på 37,7 og fuktigheten på 19-20. Er dette ok (skal ruge ut vaktel og DK) *skal eggene ligge i ro ett døgn, eller skal jeg sette på vendingen med det samme? *har det noe å si om fuktigheten varierer i rommet? Bruker rommet som tørkerom..
 5. Takker så mye for svar. Da skal jeg prøve å skille de. Ett spørsmål til .. De har tidligere hatt høns i fjøset vi kjøpte. Men ser nå at det er eternittplater på veggene. Var på Felleskjøpet i går for å handle kalk for å male utenpå, men fikk da beskjed at det var helseskadelig å holde på med... Anbefalte meg heller å male med jotaplast 07.. Synes dette høres litt rart ut. Så jeg lurer på hva dere anbefaler å ha utenpå de veggene?
 6. Hei. Kan man ha høns (egghøner) og duer sammen?
 7. W-E

  Ny her :)

  Hei igjen, og takker så mye for svar. Trodde kanskje det var lettere å starte med en rase, men skjønner hva du mener. Da er det bare å gjøre ferdig hønsegården og se om vi finner noen som selger kyllinger.
 8. W-E

  Ny her :)

  Hei. Da er drømmen om småbruk og snart egne høns gått i oppfyllelse. Var så heldig at det var ett stort rom i fjøset som har blitt brukt til høns for mange år siden, så vi satser på å innrede dette Rommet er på 25 kvm, så jeg regner med at det er plass for to raser. Må bare finne noen som går sammen. Håper noen har tid til å svare på endel spørsmål... 1. Har lyst på Dverg kochin, og har sett litt på sussex. Går disse bra sammen, eller er det noen andre eggleggende høner jeg heller bør ha sammen med DK? 2. Det er betong-gulv i fjøset. Holder det med at jeg strør med spon og halm, eller er
×
×
 • Create New...