Jump to content

Lfs

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Lfs

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

1,478 profile views
 1. Skal slakte en flokk men verpehøns av rasen susex , og har noen venner som vil kjøpe slakt men vet ikke hva jeg kan ta. Noen som har noen ide på pris.
 2. Lfs

  Rart egg

  Har hane ja, ingen av disse hønene som legger seg til for og ruge i denne flokken, og eggne blir plukket hver dag.
 3. Lfs

  Rart egg

  Noe som hver hva som eg galt med dette egget. Helt ferskt egg som ser slikt ut. Lukter ikke noe.
 4. Lfs

  Lus

  Får desverre ikke tak i Chok spray på Felleskjøpet her/ nken andre spray som anbefales eller kan man bare bruke en insektspray som inneholder permetrin, har trinol super permetrin stående kan den brukes?
 5. Lfs

  Kalkunkyllinger

  Har 4 kalkun kyllinger som nå er ca 2,5 uke som jeg har hatt i ett stort kanin bur i kjelleren,men syns nå det begynner og bli litt trangt i buret. Pluss det blir fort grisete i buret selv om jeg bytter sand ofte, kan jeg flytte disse ned til resten av flokken min nå, har en egen avdeling til kyllingene som er trekkfri og med varme lampe , kan jeg nå gå over til sagspon el skal jeg satse på sand litt til?
 6. Lfs

  Lus

  Hvor får man kjøpt/ bestilt det fra?
 7. Lfs

  Lus

  Vet dette sikkert er blitt tatt opp før men lurer på vilken spray med Permetrin dere bruker for og behandle mot lus på høner? Har nå renset hønsehuset for flis osv , behandlet med prosmok og lus pulver fra gambird men litt redd for at denne behandlingen ikke holder og mye jobb når en har 40 høner med stort og smått, ser at noen ikke er like hart rammet som andre.
 8. Noen som har noen anbefalinger angående Verpekasse til høns, slik at eggne ruller bort og ikke blir skitne eller , og forhindrer egg spising.
 9. Lfs

  Ormekur

  Men hva behandler man med, ? Når man driver bare på hobby basis med høner er det , som jeg har skjønt ikke noe middelmådig få kjøpt hos veterinær .
 10. Pleier dere og behandle mot snylterne / er jo ikke lett og oppdrive preparat til hobby besetninger, har sett at gambird har et middel men kjenner ikke efekten til dette.
 11. Ser at dette innlegget er postet litt feil i forumet beklager det, hvordan får jeg slettet eller flyttet det?
 12. Hei er ny på dette området så spør her:)har 17 kyllinger ( 13 stk lys susex og 4 dverg kochin) 2 uker i dag, som fåreløbig bor i et bur inne, når kan disse flyttes ut i hønsehuset har lagd en egen avdeling til kyllingene der de kan gå i fred for de voksne hønene.
 13. Hei har en høne som har ruget frem 4 kyllinger , men den en kylling klarer verken og stå og gå :/ hva kan dette være.? Ser ut som om beina er for korte og bøyd feil. Kommer dette til og rette seg el er det bare og ta denne stakkars kyllinga? Den klarer jo ikke og spise noe , kan den fores på noe. Måte?
 14. Hei vurderer og kjøpe en rugemaskin noen som har noen tips på hva man burde kjøpe osv , tenkte på en som tar 10-16 ca .
 15. OK tusen takk for svar:)
×
×
 • Create New...