Jump to content

Superlars

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Superlars

 • Rank
  Nyklekt
 • Birthday 08/10/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 1. Skal vingene ligge sånn?? Det ser normalt ut når han strekker de ut... .. Ser ut som det siste settet med fjær som vokste ut har kommet feil...
 2. Hei! Har ei klukk høne(dverg newhapshire )som går av egga etter en uke og legger seg oppå noen andre i en annen kasse, det har skjedd tre ganger, hva skal jeg gjøre, ? Har lest at man ikke må flytte de før de har klekket, har lyst egga og er liv der, men når ho flytter seg er det vel kjørt:-( Høna vil vel ligge i evigheter hvis ho skal fortsette sånn? Har fått 2 kull kyllinger tidligere i vår men det var DK og de lå i 3 uker uten noe problem? Så hva burde jeg gjøre? Kan prøve og avklukke ho, men tipper det blir vanskelig siden ho har lagt seg i 3 forskjellige kasser hittil .....
 3. Mistenkte det jeg og, blir nok dessverre slakt på han da...
 4. Jeg har vanlig lyspære og timer som går fra 08.00-20.00 har vindu i huset så det er lysere lenger nå på sommeren, det har fungert bra hos meg:)
 5. de andre ser sånn ut, men den har ikke begynt å gale enda, har en italienerhane Sem er like gammel og har galt en stund:)
 6. Fikk 5 wyandotte kyllinger i januar og mistenker at en er hane.... Legger ved bilde og håper noen kan se det? Den har mye kraftigere kam og hakelapper enn de 4 andre....
 7. Fikk 5 wyandotte kyllinger i januar og mistenker at en er hane.... Legger ved bilde og håper noen kan se det?
 8. Jeg holder på og utvider hønehuset mitt og nærmer meg snart ferdig, lurer på når jeg tar vekk veggen mellom der hønene er nå og det nye om de finner seg raskt tilrette, har nye rugekasser også håper de vil bruke de:) ? Har også noen kyllinger på Ca 16 uker som jeg tenkte og slippe ut sammen med de andre hønene samtidig.. Noen som har noen tips om hvordan jeg kan gjøre overgangen så bra som mulig...
 9. . Jeg har 6 dverg og en vanlig pluss dverghanen på 2,5-3 m2 så er nok litt trangt, skal utvide med 8m2 til nå etterhvert siden jeg skaffa 6 store kyllinger til og da får dem godt med plass:) men tror du det holder med den ene hanen eller burde jeg skaffe en til?
 10. Takk for fine svar:) har tatt han opp og lagt han på rygg når han tar skoen min:) og da blir han rolig, det blir et leven inni huset da damene hans setter igang kaklinga, han holder seg litt i bakgrunn en stund har gjort det et par ganger så blir spennende og se til våren når de kommer ut, tør ikke slippe ungene inn til hanen når jeg ikke helt stoler på han:)
 11. Fikk vel svar på spm.3 nå.. Var ute hos dem og da lå det ett egg til der så var vel derfor hu ikke ville ut siden ho var igang med og legge det:)
 12. Hei, starta med høns i sommer og nå dukker det opp endel ting jeg lurer på? Har en sussex , fire dverg new hapshire , to dverg kochin og en dverg kochin hane de er 21 uker nå.. Jeg har hatt dem siden de var to uker gamle og rydda unna hanene når jeg så forskjell på dem unntatt den ene da:) det har gått veldig fint og virker som en harmonisk liten flokk, De fleste har begynt og legge egg får 4-5 egg hver dag, sussex høna har lagt vær dag siden ho begynte! Men nå dukker det opp spørsmål som er vanskelig og finne ut av og da prøver jeg her:) 1. Hanen har begynt og "yppe" med beinet mitt når jeg er med dem, normalt? Er han glad for og se meg eller skal han "ta" meg? Igår fikk han brødbiter av dattera mi på 5 år, men når ho ville gi til hønene fløy han oppi ansiktet hennes, er det en oppførsel jeg burde være bekymret over, eller var han bare veldig ivrig på og få mer brød? Også har jeg sett han napper litt i tuppene sine, hvorfor? 2. Den store sussex høna hakker en del i dverg hønsa, mulig jeg har det litt trangt inne i huset(skal utvides snart) har ikke sett noe merker på dverghønene så håper ikke det er alvorlig:) 3. Lest mye om klukk høner og lurer på når man ser at de er klukk? Var for og hente egg idag da den ene newhapshire høna lå i kassa oppå 2 kochin egg tenkte og ta ho ut (det ville ho ikke) gikk og Knurra litt før ho håppa inn igjen, lurer da på om det er for og bare legge egg eller om ho er klukk. 4. Dumt spørsmål til slutt,, har veldig lyst til og la de prøve og ruge frem kyllinger, men burde jeg bruke kochin eggene siden hanen er det, eller kan man bruke alle (skjønner at det blir blandigs kylling:) ) Håper på svar:) har blitt veldig hekta på dette her og var og henta 6 nye kyllinger for en uke siden.. Legger noen bilder av dem her:)
×
×
 • Create New...