Jump to content

Beate og Brahmann

Medlemmer
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Beate og Brahmann

 • Rank
  Nyklekt
 1. Takk for svar:) nei asså, unnskyld at jeg sier det, men ho virker helt ubrukelig! Nå har jeg lest om så mange som mener at de burde gå som en flokk, er jo helt enig i det, men har vært så redd for hva hanen kan finne på... Men i går åpnet jeg i mellom hanen og høna med de to små. Hanen nappet en gang i hanekyllingen(4 uker) og det rett foran hønemor. Ho blunka ikke engang. Jeg lagde en scht- lyd, han skjønte hva den lyden betød:) nesten ikke sovet i natt, gru-gleda meg til å gå ned å se på morran i dag. Alle er like hele! De små har ikke blitt koset med så mye så de skvetter unna når jeg prøver å få tak i de, og det virket som at HANEN kom for å beskytte kyllingene, høna var opptatt...igjen tydeligvis. lurer på om ho bare er litt likgla', eller så er det sånn det skal være.
 2. Takk for svar:) nei asså, unnskyld at jeg sier det, men ho virker helt ubrukelig! Nå har jeg lest om så mange som mener at de burde gå som en flokk, er jo helt enig i det, men har vært så redd for hva hanen kan finne på... Men i går åpnet jeg i mellom hanen og høna med de to små. Hanen nappet en gang i hanekyllingen(4 uker) og det rett foran hønemor. Ho blunka ikke engang. Jeg lagde en scht- lyd, han skjønte hva den lyden betød:) nesten ikke sovet i natt, gru-gleda meg til å gå ned å se på morran i dag. Alle er like hele! De små har ikke blitt koset med så mye så de skvetter unna når jeg prøver å få tak i de, og det virket som at HANEN kom for å beskytte kyllingene, høna var opptatt...igjen tydeligvis. lurer på om ho bare er litt likgla', eller så er det sånn det skal være.
 3. Har pr i dag en høne og en hane, høna ble klukk og nå har vi to kyllinger også men, hanen går alene,siden han drepte den tredje kyllingen, men nå tror jeg de to voksne savner hverandre... Når kan mor "forlate" kyllingene?
×
×
 • Create New...