Jump to content

Rune

Medlemmer
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Rune

 • Rank
  Klukk
 • Birthday 06/05/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Ullensaker - Algarheim
 • Interesser
  Gamlesjefen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trur jeg betalte 350kr sekken jeg
 2. Ja det må jeg si var flotte bilder ja Enda godt dom tar kråkene da (eller prøver)
 3. Hender jeg ser hauken sirkler over her også. Har sett den gått til angrep 2 ganger. Men hønsa er kjappe og går under huset, så i det hauken stuper ner, så må den bråvende. Og en anna gang løp jeg ut mot den. Da også vendte den retning Men man veit jo aldri. Plutselig får hauken som den vil. Eller anna rovfugl for den saks skyld..
 4. Trur jeg ville satsa på å isolrere den høna så fort som mulig. Er det mareks så er jo den temmelig smittsom!
 5. Akkurat ja:) ja regna egentlig med det. Men så kommer jeg over ei nettsie med ett sånt produkt så da vart jeg litt nysgjerrig Hvor lenge gir du dom multivitaminer da?
 6. Hallo. Har sett at man får tak i middel til høns som man bruker ved myting o.l. Er det noen grunn til å bruke dette? Eller er det best å la mytingen gå sin naturlige gang?
 7. At de slutter å legga egg på denna tia er jo ikke uvanlig. Men at dom har vørti meir skvetne, skjønner jeg ikke helt hvorfor
 8. Kjenner en som driver med produksjonshøns. Det som han bruker for å flott gulfarge på plommen er paprika. Regner med at det er no finkorna greier, eller pellets eller noe sånt, som blir blanda ut i fòret.
 9. Hadde en hana en gang som var ganske lik den du beskriver. Men stjerten hang bare og han lå bare med hode lavt. Men gol det gjorde han! Men han kom seg etterhvert igjen han og var sånn som han skulle væra Så hva det kommer av og hva det er det fikk jeg ikke vite.
 10. Jeg forer med oppdrett 2. Og det virker som om det fungerer bra Ang kønn så eter dom jeg har, like mye bygg som havre. Like stas begge deler
 11. Rune

  kalkun lyd

  ja det vil jeg tro
 12. Rune

  kalkun lyd

  Så det er sånn låt i dom altså. galer hannen sånn eller er det generelt sånn låt på begge?
 13. Ja imponert over at du fikk tak i den der Trur jeg hadde vøri litt skeptisk med tanke på den kraften som er i de fugla, klør og nebb
×
×
 • Create New...