Jump to content

Quackers

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Quackers

 • Rank
  Nyklekt
 1. Finnes det noen her som har importtillatelse? Skulle gjerne hatt hjelp til å få våre to mignon-ender inn til Norge. De må gjennom alt av prøver og dokumentasjon her i England, så de vil ha papirene i orden. Men jeg trenger litt hjelp med importdelen. De er en del av familien og reiser med oss når vi flytter. Er det noen som kan hjelpe? Vi flytter forresten til Trøndelag.
 2. Vi skal til Trondheim, tro om det finnes noen der som kunne hjelpe?
 3. Takk for svar! Jeg har vært i kontakt med både Mattilsynet og Defra her i England, og ender regnes som fjørfe. Jeg holder nå på å få ordne meg eksporttillatelse, som jeg trenger for i det hele tatt å kunne ta dem ut av England, så alle prøver og papirer kommer til å være attestert av offentlig veterinær. For å få dem inn i Norge må jeg derimot ha dispensasjon fra forbudet mot innføring av levende dyr, sier Mattilsynet, fordi flytting ikke regnes som import og derfor ikke er lovlig. Jeg kommer meg ikke inn på Mattilsynets skjemasider for å registrere meg som importør, og vet heller ikke om de
 4. Hei! Vi er en familie som blir mer og mer desperate. Vi skal flytte fra England til Norge snart, og klarer ikke tanken på å måtte forlate våre to mignonender her når vi reiser. Men det ser ikke lyst ut. Kommersiell import fra England går bra, men ikke å flytte med dem visstnok, selv med de samme blodprøvene. Er det noen her som vet noe som helst om dette? Skulle så inderlig gjerne funnet ei løsning.
×
×
 • Create New...