Jump to content

hgutt

Medlemmer
 • Content Count

  379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by hgutt

 1. Hehe, Tormod Måtte ta noen valg i livet, men en kommer jo alltid tilbake. Hvilken høyde tenker du vil være passelig? Rundt 100cm?
 2. tenkte å la buret stå ute hele sommeren, så jeg kan nok ikke ha slike løsninger
 3. Blir 100 kvadratcentimeter per fugl for lite? Det er da rundt 31x32cm per vaktel. Og et bur på 200x150 ved 30 fugler.
 4. Men hvilken burstørrelse?
 5. Heisann folkens! I årene 2007 til 2010 var jeg veldig aktiv her på forumet, men var da i en alder av 11-14 år. Jeg er nå 18 år gammel og studerer på en jordbruksskole i Hordaland. Jeg fikk aldri muligheten til å ha fjørfe i min glanstid her inne, men jeg vil prøve å holde rundt 20 - 30 vaktler for å slakte dem på slutten av sommeren. Tenker å bygge et enkelt bur, men er litt usikker på størrelsen. Med tanke på at jeg kun har rundt 8 uker å holde dem, så må jeg kjøpe relativt voksne dyr. Finnes det oppdrettere som selger så mange fugler?
 6. hgutt

  rype

  Er dette noe man tjener noe særlig på?
 7. hgutt

  rype

  Det er relativt få i Norge som driver med rype, men noen er det. Jeg har vurdert det i flere år, noe fordi jeg er jeger og vil støtte det lokale rypemiljøet.. Ellers så ønsker jeg å starte med orrfugl eller storfugl for å få opp bestanden! Noen som vet hvor stor plass en trenger i voliere til noen av disse?
 8. Men hvor mange egg kan eg forvente av en hunn`?
 9. PÅ www.safari.til1000.net sier hun at de kan gå i hannen trenger 2 eller 3 hunner
 10. Hei alle sammen ! Det begynner å bli en stund siden jeg var aktiv her, og jeg skal si dere at det er mye som har hendt! Ehm, hvor skal jeg begynne ? Jo, altså. Alle som har snakket med meg siden jeg begynte her i 2007 vet at jeg har vært helt " dilla " på høner, Stemmer? Og at jeg hele tiden byttet fra ulike planer hele tiden ? Ja, slik har det vært helt siden jeg bestemte meg får å ta jeger-prøven Og da bestemte jeg meg for å ikke ha noen fugler uansett. Men det skjedde igjen, jeg bestemte meg får å holde fugler, denne gange noen fasaner. Kongefasan. Disse har fascinert meg lenge nå. Så hvordan holder jeg disse fuglene? tenkte å ta en ca 5 stk . TAkk for svar
 11. Gå på annonser! Der selger jeg mine fuglebøker! Det er vert å ta en titt :D

 12. hgutt

  Jumbo Magnum Vaktel

  vet om en som selger disse, han driver www.egtved-vaktelopdraet.dk
 13. hgutt

  Nei og nei!!

  Det var det jeg håpte på, Tormod Gleder meg til et godt og bra resultat!
 14. hgutt

  Nei og nei!!

  Hei, hvorfor er Fuglpraten endret ( igjenn ) ? Ifølge meg, blir bare forumet bare rarere og rarere! Veldig vanskelig å fårstå, nesten så jeg blir irritert!!!
 15. hgutt

  Takker for meg.

  Takk, for alle svar og medfølelse det vil bli litt vanskelig å gjemme alle spor etter høner? eller?
 16. hgutt

  Takker for meg.

  Av de i overklassen, er ikke kult å ha høner vettu i følge de
 17. hgutt

  Takker for meg.

  Har vell ikke noe med det å gjøre, er på ungdomskulen og vill ikke bli plaget
 18. hgutt

  Takker for meg.

  Hei, alle sammen. Først av alt, vil jeg takke alle sammen får nærmere 4 år her på Fuglepraten. Jeg velger å slutte som medlem her. Noe av grunnen er at jeg mest sansynelig ikke kommer til å få noen fugler. Men jeg har jo fått noe god erfaring på 4 år, så er det noe så kan dere sende en mail på b-e-n-n-y.123@hotmail.com Jeg vet ikke når jeg trekker meg, men det blir ikke lenge til Benjamin.
 19. Eg trur faktisk det er snakk om ISA brun, denne raser er dønn lik.
 20. Hei, hvilke fugler har Vangestein oppdrett? eventuelt noen som har et telefonnummer?
 21. Hei, alle sammen. Det er da noe jeg lurer på. Hvordan driver jeg produksjon av vaktler som flyr,veldig mye? Kan jeg liksom holde en flokk som foreldredyr i en lukket voliere ( med varme osv ), så eventuelt få prudusert kyllinger. Sette kyllingene i et kyllinghus i noen uker, så sette hele flokken i en stor " Flight pen " og velge ut neste års fugler ? Takk:)
 22. Hei, jeg har et lite spørsmål om byggetillatelse. Når trenger jeg byggetillatelse? Trenger jeg byggetillatelse viss jeg skal bygge en voliere på 7,5 x 10 meter med nettingvegger? eller må jeg søke ?
 23. Er dette lurt? høyden skal være på rundt 2 meter og innvendig areal er ca 14-15m2 med 15-20 cm isolasjon..
×
×
 • Create New...