Jump to content

Linnk

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Linnk

 • Rank
  Nyklekt
 • Birthday 10/24/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Saltstraumen

Recent Profile Visitors

970 profile views
 1. Linnk

  Hold av kalkun

  Tenkte den vanlige typen, er vel bronsekalkun ja 😊 er det vanskelig å få de så tam at de kan gå løse?
 2. Linnk

  Hold av kalkun

  Hei.. Driver å funderer på kalkun. Har derfor litt spørsmål jeg håper dere kan hjelpe meg med. - hvor stor plass trenger f.eks 3-4 kalkuner både ute og inne? - De trenger vel samme som høns som vagle, vannautomat og forbøtte. Er det noe annet de trenger? - Hvor mye koster det sånn ca å fø opp en kylling til slaktevekt, å hva er vanlig slaktevekt? Er det noe annet jeg må tenke på med kalkunhold i forhold til hønsehold?
 3. Fått på nett over halve gården. Feilberegnet jo selvsagt og kjøpte for lite ;-) så er i gang med og dekke over :-) har i prosessen lært meg hvordan jeg skal og ikke skal gjøre ting neste gang. Dette ble rimelig amatørmessig for å si det sånn. Men tuppene kan nå ihvertfall komme ut å strekke på vingene :-)
 4. Med mye styggord for steinene sin del fikk jeg opp gjerdet. Ser nå at jeg bør få på nett på toppen om ikke lenge da mine små fjærvenner er glade i å strekke på vingene Bare finne en finurlig måte slik at det blir plass og bevege seg der inne. Gjerdet er litt over 1 meter høyt pr idag..
 5. Tenkte å legge i 90 grader ut fra gården. Får av de øverste 8-10 cm med jord som kan legges under.. vurderte nett i bunnen, men tenkte det kanskje ville være i veien når de roter rundt.
 6. Jeg sliter litt.. har funnet ut at rundt 90% av der jeg skal ha Ute plassen er det mye stein i jorda. Spørsmålet er da, kan jeg legge nettingen rett på marka og ha litt jord over for å lage hinder for rev? Bør jeg ha noe forsterking nede rundt uteplassen?
 7. Linnk

  klekketid

  Huff, blir å tære på tålmodigheten dette ;-)
 8. Linnk

  klekketid

  Nå er det ett lite hull i første egget. Ca 2x2 mm stort.. hvor lang tid bruker kyllingen på å klekke? Er skånsk blomme som er på tur...
 9. Linnk

  Fersk hønemor

  Da har småtassene flyttet inn i ny villa. Luftegård skal settes opp etterhvert, men med det småsure været vi har akkurat nå, så får de være inne å kose seg.. :-)
 10. Linnk

  Fersk hønemor

  Turen gikk bare fint. Var mange luftepauser og vannmelon var kjekt for å få i de vann. Pappa fant ut at de likte ikke tunneler, da satte de i ett kor av en annen verden De minste vokser fort, og de trives godt sammen. De minste liker å får lov å ligge under vingene til de store Vi har mistet en liten ved ett uhell... Noe skjedde med nakken og den gikk bare i ring eller lå i ro. Spiste å drakk, men ikke mye Men resten er det full fart i.. De store fikk være en tur ute i sola i en liten luftegård vi har bygd.. DET var spennende! Men fly var skummelt.. Alle er unike må jeg si.. De som skiller seg ut nå er Blondie, med mørk kropp og lyst hode, den lille som du nevnte, en grå og en viltfarget. Håper på mange høner, men har allerede kjøpere på noen hvis det blir mye haner
 11. Linnk

  Fersk hønemor

  Joda, de er nok trøndere :-) bor ved Saltstraumen..
 12. Hei hei Veldig ny på dette med fuglehold. Eneste erfaring er 3 undulater for evigheter siden.. Nå har vi 20 stk islandskyllinger som tripper rundt i kassen sin i garasjen, mens jeg og pappa bygger hønsehus og uteplass til dem. De blir bortskjemte ser jeg Har også 2 egg (av 10) med Skånsk Blomme i rugern, og forventet klekking er rundt tirsdag. Spennende!
×
×
 • Create New...