Jump to content

Familieparken

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Familieparken last won the day on October 13 2016

Familieparken had the most liked content!

Community Reputation

1 Nøytral

About Familieparken

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

1,280 profile views
 1. Vihar nylig mistet to høns, den ene var en gammel dansk landhøne født før 2009. Den andre var en produksjonshøne (hvit) som vi reddet etter den var ferdig i produksjon. sistenevnte kom til oss i 2015 og ble derfor ikke så gammel (skulle avlives etter 50 uker i produksjon). Obduksjon av produksjonshøna viste kreft og også Visceralgikt. Vår veterinær sa visceralgikt skyldes ofte litt proteinrikt for, samt lite A-vitamin. Nå fores alle høns på "natura verp" økologisk hønsefor, samt litt skjellsand, samt noe brød, kjøtt, salat, frukt osv som stimuli. Og valset havre. Vi har høner i a
 2. tusen takk for svar Vi har alltid hatt våre innendørs på vinter og siden de er så gamle ble jeg nervøs for at de ikke ville greie vinteren utendørs.... men da prøver vi det. Tror du de trenger en varmelampe?
 3. Jeg vurderer sterkt å la våre gullfasaner være ute om vintereren, da de har mer plass utendørs. Har lest at disse er hardføre, men vi har et par på 1o år, og vi kan ha 25-30 minusgrader i januar/februar. Fasanene har tilgang på et valgletårn, samt også et hus hvor de kan sitte tørt og vagle hvis det blåser eller regner. Men huset er ikke isolert Kan dette gå bra? Greier de spise snø hvis vannet fryser? (gir vann 2 ganger om dagen på vinter). Vi kan også kanskje sette inn en varmelampe i huset, men det blir mye varmetap siden huset ikke er isolert.
 4. En vinge, da blir de lettere i ubalanse hvis de prøver å fly
 5. Vi har funnet voksen tiur/ungfugl vi kunne kjøpe så det er mer sikkert mtp overlevelse i dyreparken, Men driver du oppdrett av tiur Ole Moseid? Har sjekket land og strand i Norge så det er bra å ha deg i bakhanda allefall, men viktig vi kjøper fra godkjent oppdrett allefall er nøye med tillatelser og sånn ved inntak av dyr
 6. Vi er også interessert i orrfugl
 7. Hei du Hvor er det du holder til? Ja, det er vanskelig å oppdrive allefall
 8. Hei. Jeg lurte på om det er noen som selger tiur og/eller røy? Det virker vanskelig å få tak i, men jeg håper det ennå finnes noen oppdrettere der ute?
×
×
 • Create New...