Jump to content

Maye88

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Maye88

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

1,094 profile views
 1. Hei, har ei høne som jeg er ganske sikker på har Bumblefoot, halter veldig og der veldig vondt ut noe. Er dette enkelt å fikse eller er det best å avlive? Vanskelig å holde foten tørr nå som det er så vått og klissete ute, har heller ikke noe egnet rom til å ha den i nå. Spørsmål 2: kan haner myte? Har ei lohman hane som ser skikkelig shabby ut nå, men den er så redd så er veldig vanskelig å få tak i den for å kikke, tenkte kanskje det kunne være noe midd?? men ser også at noen av hønene mister fjær rundt halsen og på rygg,( også lohman høns) og klarer ikke se noen dyr på dem.
 2. Jeg har den typen varmelampe som jeg tenkte jeg snart skulle sette på det som er ønskelig er jo å prøve å ha det lyset og varmen dem trenger sånn at vi kan få egg gjennom vinteren også:-)
 3. Nå nærmer det seg kaldere og mørke tider:) så nå er det vel på tide med litt lys og varme i hønsehuset. Hva trenger jeg? Og hvor får jeg tak i feks varmerør og lys som tåler fullt og støv? Nå idag har vi bare en stor dør som vi lukker opp og igjen morgen og kveld, sånn at dem kan gå ut og inn som dem vil:) men nå når vinteren kommer kan ikke den stå oppe hele dagen. Er det lurt å lage til en slag luke der dem kan gå ut og inn som dem selv vil? Eller går det Ann å kjøpe noe sånt?
 4. Hei, noen her som veit om noen i Buskerud som selger verpehøner? Har 10 stk hjemme,men ønsker meg noen fler og en hane:) og evt hvilke raser dem har? Jeg har jærhøns,islandshøns og Plymouth rock.
 5. Har prøvd å blande inn litt i foret,men ja skal prøve å blande med brød:) tenkte kanskje at skjellsanda var for grov for dem, men kan jo prøve å "mose" den litt også
 6. Hei, er det vanlig at det blir lagt veldig mye skinnegg i starten? Synes det kommer veldig mange av dem og dem er aldri hele:/ dem har fri tilgang til grov skjellsand,men virker ikke som dem spiser det. Noen forslag til hvordan jeg skal få det i dem?
 7. Jeg har tre raser:) plymouth rock,islandshøns og norsk jær:)
 8. Takk for svar,blir klokere og klokere:)veldig moro med disse hønene spm kommer løpenes og forfølger meg overalt;) ja,har verpekasser så har sett noen av dem som legger, men vanskelig å få med seg alt hele tida:) ser ikke at noen av hønene er plaga av noe,er slappe eller har vondt,så satser på at det bare har skjedd i starten for ei av dem:)
 9. Hei, dukker opp flere spørsmål underveis :-) 1. Ser det er kommet blod litt rundt om i/ved verpekasse, er det vanlig at høna kan blød litt når den legger egg? (Finner ingen kutt/sår) 2. Hvordan kan jeg finne ut hvem som legger egg og ikke? 3. Og når høna først har lagt egg,vil den legge hver dag eller kan det ta flere dager mellom hvert egg I begynnelsen? Takk for svar :-)
 10. Vi har 10 høner hjemme nå som er ca 21 uker gamle. Hva tenker dere,få en hane eller vente til våren ds vi ønsker flere kyllinger?? :-)
 11. Ja,har bestilt meg en verkassse fra bole.no nå. Den er med 4 kasse så håper det funker:-) får 3-4 egg om dagen,men har sett det har kommet flere,men dem er borte når jeg skal hente dem:/ også er det kommet noen skinnegg,men det er vel vanlig nå i starten.
 12. Ser at noen av egga har allerede blitt spist opp:-( men noen legger egg da. Noen forslag til hva jrg kan gjøre med de som spiser opp egga??
 13. Hei, nå er hønene våres blitt 18 uker gamle og trenger kanskje å begynne med noe form for vitaamintilskudd,ropa b o.l. Hva bruker dere til hønene deres? Dem får fortsatt kyllingfor,skal gå over til verpefor når sekken er tom:) har også tilgang til skjellsand :-)
 14. Ja,kjempe moro:) kommet 3 egg til nå hsr norsk jærhøns,playmouth rock og islandshøns:)
 15. Juhu,endelig er ventetiden over og det første egget er kommet:-) men hva skjer videre?? Det er over ett døgn siden egget kom,kan det ta flere dager før neste kommer?
×
×
 • Create New...