Jump to content

maalaker

Medlemmer
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About maalaker

 • Rank
  Nyklekt
 1. Hanen er ganske liten. Ca halvparten så stor som hønene. Har satt den hissige hønen for seg selv så får vi se om hanen kommer seg litt.
 2. Hanen er ganske liten. Ca halvparten så stor som hønene. Har satt den hissige hønen for seg selv så får vi se om hanen kommer seg litt.
 3. Vi har tatt over fire verpehøns fra en produsent i nærheten. I begynnelsen gikk det greit og etter noen dager ble de tryggere og tryggere på oss, men etter en snau uke begynte de å hakke på hverandre. Dette utviklet seg Veldig hos en av hønene som til slutt begynte å terrorisere de hønene. Den gikk konstant etter de andre hønene og biter de nederst på ryggen. Vi ble anbefalt å anskaffe oss en hane. Vi reiste til en som hadde masse forskjelkig høns og haner. Han sa at silkehanen ville få styr på flokken. Slik ble det ikke. Vi har hatt hanen i en uke nå, men den høna som biter de andre har bare blitt værre. Den jager hanen og de andre hønene rundt i hønsehuset. Hanen gjemmer seg og holder seg mest for seg selv. Nå vi tar bort høna som biter blir det litt bedre. De andre hønene blir mer aktive. Hanen blir også litt mer aktiv, men virker fortsatt veldig usikker. Noen som har noen tips, råd erfaringer???
×
×
 • Create New...