Jump to content

tospannet

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

tospannet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ikke at vi har solgt så mye egg enda, men det jeg har gjort er at jeg har kjøpt små hvite klistereetiketter som jeg skriver dato/uke de er lagt. Da kan jeg enten endre dato eller klistre en ny datolapp over. De etikettene jeg har brukt er ca 1x3cm, kjøpt i en bokhandel
  2. Ingen som gir deg svar?? Hvordan er han ellers da i forhold til vingene og stripene? Syns han ser litt mørk ut på bilde?
  3. Det er vel det vi har trodd, ja.. Takk for hjelpa! Får ta kontakt med selger En fjerdedel haner er nok litt i meste laget, og blir litt mye galing..
  4. Hei Har akkurat startet med høns, og nå består flokken av 17 stykker. Noen litt eldre som vi overtok, og vi har kjøpt 11 stykker, seks av rasen lys sussex og fem av rasen plymouth rock. Vi kjøpte kjønnssortert, en hane av hver sort og resten høner. Nå har det seg slik at minst to sussexer galer - og vi lurer på om vi har fått hele tre haner (og da bare tre høner). De er ca 17 uker nå. De har fulgt hverandre veldig likt i utvikling 3 + 3, men vi har tenkt at det bare var noen som var litt raskere utviklet siden vi har lest at hønene også får kam og hakelapp. Her er et bilde som viser alle sussexene, samt noen av de andre hønene våre. Er det virkelig slik vi mistenker, at det er tre haner og tre høner?
×
×
  • Create New...