Jump to content

Jan_Erik

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Jan_Erik

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser at svaret kommer veeeeeldig sent... og håper ting har gått bra hos deg. Jeg ville ikke satset på at de holder seg inne for gjerde på 1.8m Vaktler flakser gjerne opp med høy hastighet vis de blir skremt og knekker nakken i bur med mellom høyt tak. Jeg hadde 2m på det høyeste og de flakset opp til den høyden vis de ønsket/ble skremt. Men har enda tilgode at noen har knekt halsen av den grunn.
 2. Litt stille her, men trenger litt mere inspirasjon da jeg skal bygge hønsehus nå snart.. Vurderer 5 dverg kochin 5 Brahms og 5 Rhode Island red og eller faverolle. Så 15 ish som trenger plass. Har voiler på 16 kvm men tanken er at de skal gå løse i have om dagen
 3. hva med vis man vil selge egg til butikk eller resturan?
 4. Dette lurer jeg på også. Når jeg hentet mine hadde de lag 4 egg i buret dem var skilt av i. Hatt dem hjemme nå 1 uke og kun kommet 1 egg på den tiden. Disse er 8 uker ca født 2. mars. Hørte hanen "gale" i dag også. Har 8 høner og en hane i flokken her.
 5. Hønene har ikke noe lyst og gå inn i huset sitt så de sitter ute om natten også. Men tenkte akkurat på noe, jeg har ikke noen vinduer eller lys i "huset" dems. Høner vil vel gjerne ha lys når dem går inn? Eller er ikke vaktelere som høner ellers? hvordan funker dette hos dere?
 6. Dette gjorde jeg etter og ha sluppet dem inn. Så ikke ut som dem fikk ut kroppen men hode og hals kom langt ut... Nå er jeg sikker på at det ikke er et hode ute mens det kommer en katt forbi..
 7. Da sier vi oss fornøyde med plassen til vaktelene. 8kvm innhegning med tak over hele. 1.3kvm hus og 9 vaktelene ☺
 8. som overskriften sier, hvor stor dør i selve vaktler huset?
 9. Skal hente noen vaktel kyllinger I dag og har bygget en ute gård. Ute gården er bygd av hundegård elementer med en maske str på 5x6 cm. Blir det for store masker?
×
×
 • Create New...