Jump to content

InMo

Medlemmer
 • Posts

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

InMo last won the day on May 31 2016

InMo had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

InMo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Uff ja det er jo skrekken å få det i hus :S Har ikke brukt Stalosan dessverre, men det er kjøpt inn nå! Har skiftet så ofte så det har liksom ikke vært noe problem tidligere, men nå var det plutselig gått gæli! Nå har jeg satt i gang en storstilt aksjon for å få de bort, kan gi en oppdatering på hva som evt funker!
 2. Noen som har erfaring? I panikken over funnet av bloddmidd i hønsehuset har jeg funnet frem til mange alternative måter å bli kvitt dem. Så at noen så vidt nevnte dampvask, er det noen som har erfaring med det? Holder det med en sånn håndholdt en? Er det bare å gå rett i gang med det?
 3. Jeg har mest sannsynlig oppdaget rød hønsemidd i hønsehuset, og ganske mye av dem også De må ha formert seg kjapt, for det er ikke lenge siden jeg sjekket sist! Jeg har nå bestilt alt som kan bekjempe midden fra gamebird, spørsmålet er hva som er best fremgangsmåte? Og hva kan jeg gjøre mens jeg venter på produktene fra gamebird? Og er det noe måte jeg kan behandle treveggene for å forhindre ny invasjon? På forhånd takk for svar!
 4. Bare for å si det så sluttet hun av seg selv like plutselig som hun begynte! Posituren var ikke veldig staselig når hun lot det stå til, men lyden var det ikke noe å si på!
 5. Hehe! Takk for tips, men det funket dårlig!😅 Hun har nå finspisset teknikken og høres ut som en real dverg hane! Mon tro hva naboen tenker .. 😅 jaja, får håpe hun finner seg selv igjen om ikke så alt for lenge! 🐔
 6. Hei! Har en høne som har 4 kyllinger på ca 4 uker. Hun har plutselig begynt å gale! Jeg trodde først det var en hane på rømmen fra en annen hønsegård ettersom vår hane nettopp har flyttet fordi det ikke gikk med hanegal for naboene... Det passer litt dårlig at hun galer med andre ord! .. Er det mulig å få henne til å stoppe?
 7. Stalosan skal kjøpes inn og prøves! 👍🏻
 8. Ser ut som at det går fint med kyllingene, så litt skabbete ut en liten stund bare 😅 Mor hadde virkelig behov for behandlingen stakkars, har aldri sett kalkbeinsmidd før, men det så jammen ikke godt ut😟 Hun er blitt mye bedre..og hun har fått friskere farge i kammen..skjønner plutselig uttrykket "bleik rundt nebbet"! Mye som skal læres med hønehold! Veldig nyttig med forum som dette!👍🏻👍🏻
 9. Så de blir ikke kalde for eksempel? Også ser det ut som at de får det i øynene.. men det forsvinner kanskje etterhvert?:)
 10. Kyllingene er 3-4 dager gamle og jeg smurte inn beina til mor istad med fett fra gamebird. Ser jo nå at kyllingene (og underlaget) er helt innsmurt.. Er det skadelig for dem?😟 legger ved en liten videosnutt IMG_3053.MOV
 11. Har ikke vært borti dette før! Oppdaget kravlende brune krek rundt kloakken til hanen, fytti!:S Dynket han i lusepulver og fyrte opp pro-smoke i huset. Er det lurt å strø lusepulver i huset også? Har virkon s stående, men er usikker på hvor grundig jeg får rengjort..er en del sprekker i treverket og litt vanskelig å komme til enkelte steder... Alle råd taes imot med takk!! Har også en høne som nettopp har fått kyllinger. Gav hun også behandling med lusepulver..Hvordan er det med kyllingene? De er 3 dager i dag...
 12. Fikk ikke frem svaret ditt først av en eller annen grunn! Skal lyse dem 1 gang til og se... ellers får jeg se om jeg får tak i kyllinger..ser ikke ut til at hun har tenkt til å gi opp rugingen med det første:)
 13. Ja jeg er ikke helt sikker, men fra 17.mai er det hvertfall helt sikkert at hun har ligget fra. Jeg lyste dem kjapt for å se etter luftlommen, så tydelig luftlomme men ingen nebb... også kikket jeg på dem en stund uten å se noe bevegelse. Ingen lyd heller. Sist gang var det mye "liv" fra eggene de siste dagene:) Var det gærnt?
 14. Min dverg kochin har ligget på eggene i (minst) 23 dager. Gjorde en sjekk istad og det er ingen tegn til liv i eggene... Kan jeg kjøpe kyllinger og gi til henne? Teorier på hva som kan ha gått galt i rugingen? Lyste på ca dag 12 og da var det utvikling...
×
×
 • Create New...