Jump to content

Jane Elisabeth

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Jane Elisabeth

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for råd. Jeg skal ta et bilde litt seinere idag. Har prøvd å google men er fortsatt usikker.
 2. Hei og takk for svar. Det er ikke fluer men små svarte kryp /har ikke bilder). Sikkert lopper eller lus. Jeg renser huset to ganger i uken. Fikk tips om å smøre veggene med sitron og da var de borte i noen dager. Nå skal hønene snart flytte til et større hus så da hadde det vært fint om dyrene ikke ble med. Finnes det noen "kjærringråd" mot dette?
 3. Hei igjen Nå begynner kyllingene å vise hva de blir til. Jeg tror at det er 5 haner og fem høner. De spiser vanvittige mengder med mat, både oppdrettsfor, matrester, gress og mais. Men nå er det kommet små svarte dyr i hønsehuset. Er dette noe jeg skal gjøre noe med eller er det en naturlig del av hønseholdet?
 4. Tusen takk for tips og oppmuntring.
 5. Hei Igår flyttet 10 dagsgamle kyllinger inn i huset mitt. De skal bo i eske i gangen med varmelampe over fram til de får fjør. Så skal de flytte ut og bli frittgående på småbruket. Siden jeg er ny i dette håper jeg på å få gode tips fra dere andre på forumet. Akkurat nå lurer jeg på når man kan begynne å gi de annet enn oppdrettsforet fra Felleskjøpet.
×
×
 • Create New...