Jump to content

Sølvi223

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Sølvi223

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da er den andre høna mi dårlig :-( nå er det 2 stk med diaré, henger hvit diare fra baken på den ene ...... ser at hun har lagt et egg mitt i hønsegården med helt mykt skall .... huff får lyst til å grine, er det noe å gå gjort?
 2. Takk! Det er hel uvurdelig hjelp for meg som ny i denne hobbyen, slike forum og svar er gull verdt :-)
 3. Noen som tørr å tippe kjønn :-) venter i spenning her hjemme ! Jeg å jentungen prøver etter alle kunstens regler å tippe kjønn på disse 2 ! Noen som ser noe ?
 4. Tusen takk for flott svar! Da skal jeg kjøpe Biola i morgen :-) har satt den syke høna for seg selv så hun får litt fred og ro. Jeg har fått egg i mange fasonger tidligere men aldri med slike renner/bølger i :-)) men man oppdager vel nye ting hele tiden med disse hønene!
 5. Hei lener meg litt til dere med erfaring! Jeg oppdaget i dag at en høne legger egg med "spor" i ? Dette er kanskje helt normalt? Eller kan det være tegn til sykdom? Bakgrunnen til at jeg spør, er at jeg har vært så naiv at jeg kjøpte en voksen høne for ca en uke siden, som har hatt diaré hele uken..... jeg har latt den bo sammen med de andre ..... kanskje en utrolig dum nybegynner feil, men sånn ble det. Denne høna ble ikke bedre selv om jeg skiftet strø hver dag og tilsetter ropa b i vannet. Kan den ha smittet mine høner med et eller annet lumskt? Eller er det helt normalt med slike renner/fingermerker i skallet på egget? Legger til at de andre hønene ikke har fått diaré, men den nye hadde så ille at de var brunt/gult vann som kom ut (ikke blodig) er urolig takknemlig om noen kan betrygge meg eller advare om dette.
 6. Takk for gode råd! Jeg prøver å forandre på flokken for å se om det hjelper.
 7. Dette startet for en 4 ukers tid siden. Har aldri tenkt eller lagt merke til det før dette. Det som er trist er at han er en kjempe flott og snill hane.
 8. Morsomt du nevner å ikke ha hørt om det før, fikk det samme svaret av en erfaren oppdretter. Har noen forresten erfaring med anti hakke spray? Kunne det vært noe å prøve?
 9. Hei ! Takk for svar, hanen er fullvoksen og større en hønene. Det er dessverre ikke slik at det er kun en høne som napper fjær men alle er like ille :-( jeg skjønner ikke hvorfor han ikke setter seg i respekt ???? Er det noe som skremmer flokken er han den første som løper og gjemmer seg.
 10. Hei er det noen som kan hjelpe? Ikke meningen og stjele tråden til noen men dette er siste forsøk før jeg avliver hanen. Jeg har 3 dverg kochin høner og en hane. Den siste tiden har hønene startet og nappe ut fjær på hanen, han reagerer med å flytte seg..... han er frisk ellers og kan ikke se noe utøy på han! Hva er galt? Hvorfor drar de fjærene ut av han? Legger ved et bilde som viser hvordan han ser utvi dag :-( han er den snilleste av det snilleste
 11. Tusen takk for svar! Gjorde som du sa og hønemor dyttet den under vingen med en gang :-)
 12. Er det noen som kan komme med noen forslag? I dag kom min første "hjemmelagede" kylling til verden :-) dette er kjempe stor stas for store å små! Men hadde planlagt å ta høna med kylling inn i varmen (på badet) siden det er januar og kald. Dette fungerte dessverre ikke som jeg trodde, da jeg flyttet høna inn sammen med kyllingen mistet hun helt interessen og tråkket på den flere ganger!!!! Jeg tok høna ut i hønsehuset og beholdt kyllingen inne i varmen. Hønemor virker helt uberørt og er tilbake med sine daglige sysler:-( hva burde jeg gjøre??? Reintrodusere hønemor med kylling ?? Eller la kyllingen vokse opp alene på badet? Er litt fortvilet over situasjonen. Kyllingen er bare 1 dag gammel.
×
×
 • Create New...