Jump to content

Hege83c

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Hege83c

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hege83c

  Hjelp

  Takk for all hjelp 😊 Ja satser på at det går godt, har jo noen egg det ikke er blitt hull på .
 2. Hege83c

  Hjelp

  Det var jo det da, jeg må se hva jeg Evt kan få til men er litt redd eggene blir skadet da jeg bor på heia, grusvei og mye nedoverbakker at egga vil bli knust. Har ett spm til, 2 av egga som er hull på er liksom hullet nedover, vil de klare å komme seg greit ut?
 3. Hege83c

  Hjelp

  Har egg i Rugemaskiner nå som er begynt å klekke, er lagd hull på samtlige egg, men fikk akkurat beskjed at de kom til å ta strømmen ett par timer på dagen i dag, hva gjør jeg nå?
 4. Hei. 1 gangs ruging her. Kjøpte en janoel 24 Rugemaskin og lurer på er det noe jeg bør tenke på med denne maskina?. Ser det skal fylles litt vann hver dag men er det bedre å tørr ruge og fylle vann ved dag 18? Helt ny i gamet så dette er fryktelig spennende for både store og små.
 5. Jeg har fått meg 3 toppet hollendere som er snart 4 uker,så et par ccl med feil farge, eller de kom ut av turkis egg og en viking og 3 australorp mix med ccl. Er det noe mulighet til å se noe nå på dem eller må en bare smøre seg med tålmodighet , he he.
 6. Hei. Hvilke rase er det en kan se om det er høne eller hane når de er bare noen dager gamle og Evt når kan en se hva det blir ? Skjønner at det er forskjell på raser
 7. Hei.. Lurte på hvilken rase en kan se om er høne eller hane når de er noen dager gamle? Evt hvor mange uker må det gå før en kan se hva det blir? Skjønner at det kommer ann på rase.
 8. Hei . Vurdere å starte med høner, plan om hønsehus er under planlegging, men det jeg lurer på er om jeg kan ha kyllinger i et bur på badet uten varmekabler men varme og Evt hvor lenge kan de være der før jeg må flytte dem ut? Hvor mange uker bør dem være før jeg flyttet dem ut?
×
×
 • Create New...